Οι παρέες γράφουν ιστορία…

19 Ιουνίου 2012… Σε 20 ημέρες από σήμερα η ομάδα μας θα ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα. Στόχος είναι σαφέστατα η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το ενιαίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο λόγος που τονίζεται το συγκεκριμένο γεγονός είναι ότι μετά από το περσινό διάλειμμα και το διαχωρισμό του πρωταθλήματος, οι αγώνες επιστρέφουν εκεί που τους αρμόζει και με το χαρακτήρα που τους αρμόζει. Στο φιλόξενο, για όλους, κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. με τις απαιτούμενες για την περίσταση προδιαγραφές, και με τις τόσες πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις για την ομάδα μας. Είναι γεγονός ότι στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο αναδειχθήκαμε πολλάκις πρωταθλητές Ελλάδος. Απλά δείτε και θυμηθείτε: http://www.youtube.com/watch?v=yC12xprh66c. Αλλά και το συγκεκριμένο το οποίο προέρχεται από διαφορετική χρονιά: http://www.youtube.com/watch?v=R_4TFfSMhoA&;feature=related. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο βίντεο είναι η μάζα των αθλητών που πανηγυρίζουν ΜΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΔΕΝ έχει σημασία εάν κάποιος είναι πρώτος ή δεύτερος ή απλά δεν έχει κάνει την καλύτερη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ΔΕΝ έχει σημασία εάν κάποιοι αθλητές απέδωσαν καλύτερα από τους άλλους. ΔΕΝ έχει σημασία ποια κατηγορία (π.χ. Εφήβων & Παίδων που παρουσιάζονται στα βίντεο αντίστοιχα) κατέκτησε κάποιο μετάλλιο ή έναν τίτλο. Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε σαν ομάδα είναι η χαρά να μοιραζόμαστε τη χαρά μας και η δύναμη να βοηθάμε το διπλανό μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Είμαστε ΜΑΖΙ στη χαρά, στην ευτυχία, στην επιτυχία αλλά και όταν μας χρειάζεται ο άλλος δίπλα του. Είμαστε αυτό που λένε ΟΜΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Δύσκολα μπορεί να πετύχει κάποιος μόνος του. Ακόμα και αν είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο, ακόμα και αν υπερέχει παντού, κάποια στιγμή θα λυγίσει. Εκτός αν… Εκτός εάν έχει δίπλα του κάποιον για να τον στηρίξει, να τον ανεβάσει, να τον εμψυχώσει. Για αυτό και μόνο το λόγο η επιτυχία της ομάδας μας στο επικείμενο πρωτάθλημα είναι προδιαγεγραμμένη. Επειδή θα είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά.

Κλείνοντας θέλω να αναφέρω κάτι που έλεγε ένας μεγάλος προπονητής της καλαθοσφαίρισης και μου ήρθε στο μυαλό μόλις έμαθα ότι το πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο και θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

¨…τον καλύτερο παίχτη εάν έχεις μπορεί να κερδίσεις ένα, δύο, τρία δύσκολα παιχνίδια. Όχι όμως το πρωτάθλημα. Γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται από τις ομάδες και όχι από τους παίχτες ατομικά. Και στο τέλος οι παρέες γράφουν ιστορία…¨

ΕΜΕΙΣ λοιπόν είμαστε μια παρέα…

Υ.Γ. Θα μας δείτε εκεί, στο Ο.Α.Κ.Α., στις 10-14 Ιουλίου. ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ…