Με όρεξη για δουλειά!!!

                                                                                                   Μεγάλη ήταν η προσέλευση των κολυμβητών μας στην πρώτη συγκέντρωση της φετινής χρονιάς,που έλαβε χώρα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο παρά το γεγονός πως η σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς φέτος.Το κλιμα ήταν πολύ ευχάριστο και τα χαμόγελα ξεχώριζαν.Τα μικρά παιδιά είχαν την τιμητική τους καθώς αρκετά από αυτά μπαίνουν για πρώτη φορά στο αγωνιστικό τμήμα.

Τους αθλητές καλωσόρισε ο έφορος του τμήματος κ. Κοσμίδης Γιώργος όπου τους ευχήθηκε καλή κολυμβητική χρονιά και παρουσίασε στους κολυμβητές ένα καινούριο μέλος της ομάδας μας, την Τσαγκάρη Κυριακή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, Χαλκιάς Μιλτιάδης και Ζαφειριάδης Στέφανος οπού με την σειρά τους ευχήθηκαν καλή αρχή και ανέλυσαν για λίγο την φετινή χρονιά.Ο κ. Χαλκιάς μίλησε για την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς και μετέφερε τις ευχές του Χουζούρη Γιώργου από την Κύπρο και στη συνέχεια ο κ. Ζαφειριάδης ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων και ανέφερε τα ωράρια των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις ξεκινάνε από την Τρίτη 28/8 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.Οι κολυμβητές θα κάνουν καθημερινά προπόνηση στην πισίνα και γυμναστική για τις πρώτες εβδομάδες.

Καλή αρχή....Η συνέχεια στις πισίνες!!!