Η εκδρομή στα Λουτρά Λαγκαδά

Το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας μας, τηρώντας την παράδοση να διοργανώνει εκδηλώσεις για τους αθλητές του, πραγματοποίησε ακόμα μία εκδρομή. Αυτή τη φορά η επίσκεψη έγινε στα ¨Λουτρά Λαγκαδά¨ με τη συμμετοχή των αθλητών της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής κατηγορίας.

Την εκδρομή συνόδευσαν οι προπονητές της ομάδος, μέλη του συλλόγου και του συμβουλίου γονέων, καθώς και πληθώρα γονέων που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο καιρός τους επέτρεψε να απολαύσουν την ημέρα. Η εκδρομή όπως άρχισε έτσι και τελείωσε για τους αθλητές, καθώς από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στον περιβάλλοντα χώρο δε σταμάτησαν να τρέχουν και να παίζουν. Ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό έκαναν (περίπου μισής ώρας) και συνέχισαν μέχρι αργά το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι διοργανώθηκε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των μικρών ηλικιακά αθλητών της αγωνιστικής και των μεγαλυτέρων, με τους οποίους αγωνίστηκαν προπονητές αλλά και γονείς, όσο τους επέτρεπε η φυσική τους κατάσταση... Παρόλα αυτά νικητές ήταν οι «μεγάλοι» αποδεικνύοντας ότι η εμπειρία μπορεί να νικήσει τη νεότητα και τα «τρεξίματα» που υπέδειξαν οι μικρότεροι αθλητές. Όσο για τους γονείς, η ημέρα κύλισε ιδανικά για αυτούς, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα. Χωρίς την έννοια και τις φωνές των παιδιών τους, αρχικά απόλαυσαν τον καφέ τους και μετέπειτα ακολούθησε το καθιερωμένο φαγοπότι, με αρκετή κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών.
Όπως σε κάθε συνάντηση έτσι και σε αυτή υπάρχει φωτογραφικό υλικό, ¨τραβηγμένο¨ από τον κ. Μίλτο Χαλκιά και μπορείτε να το δείτε εδώ.