Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Για ακόμα μια χρονιά, οι αθλητές-τριες του Γ.Σ. Ηρακλή καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στις λίστες με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), καθώς και στις λίστες επίλεκτων κολυμβητών. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Αραμπατζής είναι μέλος της προεθνικής ομάδας λόγω των επιδόσεων που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επιπρόσθετα, επτά από τους αθλητές της ομάδας μας που απαρτίζουν τις μικρές κατηγορίες (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β & προαγωνιστική κατηγορία) έχουν επιλεχθεί ως μέλη του αναπτυξιακού προγράμματος της Κ.Ο.Ε.

Οι αθλητές που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι η Φιλιώ Ραυτοπούλου (1999), ο Άγγελος Πολυχρονιάδης (1999), ο Στέφανος Αντωνιάδης (1999), η Κυριακή Λάμπρου (2000), η Κατερίνα Πελκούδη (2000), η Κωνσταντίνα Τσέτουρα (2000) κα ο Κωνσταντινίδης Αριστείδης (2001). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ραυτοπούλου και ο Πολυχρονιάδης είχαν ανακηρυχτεί Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στα 100 ελεύθερο και 200 πεταλούδα αντίστοιχα, ενώ ο Αντωνιάδης είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα 4Χ100 ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι. Οι παραπάνω αθλητές θα μετέχουν στο 1ο προπονητικό camp υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. στις 16 Δεκεμβρίου, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν βιντεοσκοπήσεις, τεχνική ανάλυση καθώς και διάλεξη αθλητικής διατροφής. Τη λίστα με τους επίλεκτους κολυμβητές μπορείτε να τη δείτε εδώ.

 

Τέλος αναρτήθηκε από την Κ.Ο.Ε. η προκήρυξη των κολυμβητικών αγώνων για το αγωνιστικό έτος 2012-2013 και μπορείτε να τη δείτε εδώ.