Θετικά δείγματα στην πρεμιέρα οι μικροί !!!

                                       Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δελφίνια του Ηρακλή στους 4ους Πτολεμαίκους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (22-23/12/2012) στην Πτολεμαїδα. Η προαγωνιστικη ομάδα του Ηρακλή έδωσε το παρών στους αγώνες με 42 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος 23 ομάδες από Στέρεα Ελλάδα, την Μακεδονία και από τον νόμο Ιωαννίνων.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Ηρακλή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτούς τους πρώτους αγώνες της χρονιάς και κατέκτησαν συνολικά εφτά μετάλλια εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν χρυσά, τα δυο ασημένια και το ένα χάλκινο. Βέβαια, οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι κυανόλευκοι κατέκτησαν πολλές τέταρτες θέσεις με τους περισσότερους κολυμβητές να είναι μέσα στην πρώτη οχτάδα. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι : Νίκος Καναρόπουλος 50μ και 100μ πεταλούδα 11 ετων , ο Κωσταντίνιδης Αριστείδης 50 ελεύθερο 12 ετών και η Γεωργία Αποστόλου στα 100μ πρόσθιο 12 ετών. Τα ασημένια μετάλλια οι : Ντ'Αντζελο Μαριελη στα 100μ πεταλούδα 12 ετών και ο Κακαμούκας Αντώνης στα 50μ πρόσθιο 10 ετών και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η σκυταλοδρομία 4Χ50μ ελεύθερο αγόρια 11 ετών με τους Άκη Γκιολδέλη, Ανδρέα Σαχίνη, Πέτρο Κωσταντινίδη και Νίκο Καναροπούλο. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει, όπως πάντα, στην κερκίδα του Ηρακλή που για ακόμη μια φορά έκανε την διάφορα στους αγώνες.

Οι προπονητές της προαγωνιστικής κατηγορίας Κοσμίδης Παναγιώτης, Παράσχου Γιώτα και Χαράλαμπος Γεωργίου εύχονται στους αθλητές τους και στις οικογένειες τους καθώς και σε όλο τον κόσμο να περάσουν όμορφες και χαρούμενες γιορτές, να ξεκουραστούν και να έχουν υγειά. Το νέο έτος να είναι πλούσιο στις χαρές και φτωχό στον πόνο.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.