Παγκύπρια,Εθνικά,Προεθνικά!

                                                                                                 Εθνικά,Προεθνικά όρια και Παγκύπρια ρεκόρ είχαμε το Σάββατο 2/2 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο όπου διεξήχθει η έκτακτη ημερίδα ορίων.Η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες ήταν μεγάλη ενώ με το σκουφάκι του συλλόγου μας αγωνίστηκαν 37 κολυμβητές-τριες.

Στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα του Ηρακλή η Κύπρια πρωταθλήτρια Ειρήνη Κύζα αγωνίστηκε στα 800 και 1500 ελεύθερο και κατέρριψε διπλό Παγκύπριο ρεκόρ στα 1500μ γυναικών και νεανίδων ενώ οι χρόνοι που πέτυχε την κατατάσουν ψηλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

 Η Φιλιώ Ραυτοπούλου και με χρόνο 28.28 στα 50μ ελεύθερο έπιασε το όριο προεθνικης της κατηγορίας της (όριο 28.50) επιβεβαιώνοντας την καλή της παρουσία από την αρχή της χρονιάς.

Δύο νέα μέλη προστέθηκαν στους αθλητές που θα κολυμπήσουν στους Χειμερινούς αγώνες.Αυτοί είναι ο Αρμουτσής Μάριος και η Δεμερτζίδου Στέλλα που πέτυχαν τα όρια στα 100,200 ύπτιο και 50,100 ελεύθερο αντίστοιχα κάνοντας μεγάλα ατομικά ρεκόρ.

Οι αγώνες ήταν οι τελευταίοι πριν τα Χειμερινά πρωταθλήματα και τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά.Οι κολυμβητές μας έδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα και πέτυχαν σπουδαία ατομικά ρεκόρ.Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Υ.Γ. Για αυτούς που δεν πέτυχαν τα όρια.Μην σταματάτε να προσπαθείτε.Η πηγή είναι κοντα και το νεράκι θα το πιούμε. Keep trying!!!