Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας, οι οποίοι ανήκουν στις κατηγορίες Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α-Β (γεννημένοι 1999 & 2000), συμμετέχουν από σήμερα στο Χειμερινό πρωτάθλημα Κατηγοριών Βορείου Ελλάδος.

 

Καλύτερη αρχή από τη σημερινή δε θα μπορούσε να υπάρξει. Χρυσά μετάλλια από τις Φιλιώ Ραυτοπούλου (200 ελεύθερο) και Κατερίνα Πελκούδη (200 πρόσθιο), ασημένια από την Τσέτουρα Κων/να (200 ελεύθερο) και τον Πολυχρονιάδη Άγγελο (100 πεταλούδα), καθώς και ένα χάλκινο από τη σκυταλοδρομία των Παμπαίδων Α (4Χ200 ελεύθερο), γεγονός που επιβεβαιώνει περίτρανα την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των αθλητών της ομάδας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση της Φιλιώς Ραυτοπούλου είναι η κορυφαία αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, καθώς και οι επιδόσεις των υπολοίπων τους κατατάσσουν στους 4-5 κορυφαίους Πανελληνίως στα αγωνίσματά τους.

 

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση, συνοδευόμενη από προσωπικά ρεκόρ, πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας μας (Σωτηρίου Αλέξανδρος, Λάμπρου Κέλη, Σαχίνη Αναστασία & Τσέτουρα Κατερίνα), των οποίων οι επιδόσεις, τους τοποθετούν επίσης ψηλά στην Πανελλήνια κατάταξη.

 

Οι αγώνες συνεχίζονται ολόκληρο το Σαββατοκύριακο με πλούσια αγωνιστική δράση για την ομάδα μας, για την οποία θα υπάρξει ενημέρωση.