Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος (μέρος 2ο)

Οι καλές επιδόσεις συνεχίζονται στο Χειμερινών πρωτάθλημα κατηγοριών Β.Ελλάδος για την ομάδα μας.

Αρχής γενομένης από τη δεύτερη αγωνιστική ενότητα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί, είχαμε σημαντικά αποτελέσματα, κατατρίφθηκαν πολλά ρεκόρ ενώ επιπρόσθετα οι επιδόσεις αυτές συνοδεύτηκαν και από την κατάκτηση πολλών μεταλλίων. Συγκεκριμένα η Φιλιώ Ραυτοπούλου ζευγάρωσε τις νίκες της καθώς κατέκτησε την 1η θέση στα 100 ελεύθερο(Παγκορασίδων Α), κάτι που κατόρθωσε και η Κατερίνα Πελκούδη με την απόδοσή της στα 200 Μικτή, όπως και ο Αντωνιάδης Στέφανος στο ίδιο αγώνισμα. Η Κων/να Τσέτουρα κατετάγη 2η στα 100 ελεύθερο (Παγκορασίδων Β) ενώ το πρωινό τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς η σκυτάλη 4Χ200 ελεύθερο Παγκορασίδων Β κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και βάζει πλώρη για κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η σκυτάλη των Παγκορασίδων Α ήταν 3η με πολύ μικρή διαφορά.
Το απόγευμα οι κολυμβητές-τριες μας συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Πολλά ρεκόρ ακόμα περισσότερες κατακτήσεις μεταλλίων και το ομαδικό πνεύμα να δίνει ώθηση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, τις εντυπώσεις κέρδισαν για ακόμα μία φορά με τις επιδόσεις και τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν η Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 50 ελεύθερο (ήταν 1η στα 50,100 & 200 ελεύθερο) και ο Άγγελος Πολυχρονιάδης στα 200 πεταλούδα, των οποίων οι επιδόσεις τους ανεβάζουν στην κορυφή της Πανελλήνιας κατάταξης. Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και ο Αντωνιάδης Στέφανος στα 50 ελεύθερο, η Τσέτουρα Κων/να στο ίδιο αγώνισμα και η Πελκούδη Κατερίνα στα 100 πρόσθιο, οι οποίοι κατέκτησαν ισάριθμα τη 2η θέση, ενώ ο Σωτηρίου Αλέξανδρος ήταν 3ος στα 100 πρόσθιο. Όπως είναι καθιερωμένο να κλείνει η μέρα, έτσι και έγινε στο τέλος των αγώνων καθώς στις σκυταλοδρομίες των 4Χ100 Μικτής Ομαδικής τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. 1η θέση για τις Παγκορασίδες Β (με τις Λάμπρου, Πελκούδη, Σαχίνη, Τσέτουρα Κων.), 2η θέση για τις Παγκορασίδες Α (με τις Ιωαννίδου, Καναροπούλου, Ραυτοπούλου, Τσέτουρα Κατ.) και 2η θέση για τους Παμπαίδες Α (με τους Τζανίδη, Σωτηρίου, Πολυχρονιάδη, Αντωνιάδη). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 2ες θέσεις ήρθαν με διαφορά 15 και 8 κλάσματα του δευτερολέπτου αντίστοιχα, από τις άλλες ομάδες.
Τέλος πολύ καλή παρουσία είχαν και οι παρακάτω κολυμβητές, που και με την συμμετοχή τους και μόνο πραγματοποίησαν ένα μεγάλο τους στόχο. Οι κολυμβητές αυτοί είναι οι: Σαχίνη Αναστασία, Δεμερτζίδου Στέλλα, Τσέτουρα Κατερίνα, Ιωαννίδου Μαριλένα, Λάμπρου Κέλη, Καναροπούλου Κατερίνα, Αρμουτσής Μάριος.
Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο το πρωί με την 4η και τελευταία αγωνιστική ενότητα.