Ο Στέλιος του Πολιτισμού!

                                                                                                   Στη Λιλ της Γαλλίας από 8 μέχρι 12 Μαϊου θα βρίσκεται ο Στέλιος Σιώπης εκπροσωπόντας το σχολείο του αλλά και τη χώρα του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ''Εκπαίδευση χωρίς σύνορα''

Οι καλοί βαθμοί του,η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αλλά κυρίως ο άρτιος χαρακτήρας του κολυμβητή μας ήταν το εισητήριο για να επιλεχθεί μαζί με αλλους τρεις μαθητές για αυτή την Ευρωπαϊκή συνάντηση.

Στο πρόγραμμα ''Εκπαίδευση χωρίς σύνορα'' λαμβάνουν μέρος 20 Ευρωπαϊκές χώρες.Κάθε χρόνο μια χώρα αναλαμβάνει την προεδρία και την διοργάνωση του συνεδρίου.Κάθε χώρα παρουσιάζει μια εργασία,που το θέμα το δίνει η διοργανώτρια ενώ παράλληλα γίνονται γνωριμίες,ανταλλάσονται απόψεις και διοργανώνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλωσεις.

Τα οφέλη από τέτοιες συναντήσεις είναι τεράστια.Είναι τιμητικό να εκπροσωπείς την χώρα σου σε μία τέτοια συνάντηση.Ο Στέλιος κέρδισε μία θέση σε μία άλλη ''Εθνική Ελλάδος'' με διαφορετικό χαρακτήρα...Πολιτιστικό και Πολιτισμικό...

Και όπως λένε και οι παλαιότεροι : Αν δεν μπορούμε να προετοιμάσουμε το μέλλον για τους νέους,οφέιλουμε να προετοιμάσουμε τους νέους για το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια Στέλιο....