Το προπονητικό camp της αγωνιστικής κατηγορίας

Η αγωνιστική κατηγορία της ομάδας μας πρόκειται να μεταβεί στην πόλη της Πτολεμαΐδας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου έως και το Σάββατο 11 Μαΐου, με σκοπό τη συμμετοχή σε προπονητικό camp προετοιμασίας.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και τη φετινή, η αγωνιστική ομάδα θα μετακομίσει για μία ολόκληρη εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή και αναπόσπαστη προετοιμασία της για να παρουσιαστεί έτοιμη στο επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ήδη οι ρυθμοί της προπόνησης έχουν ανέβει από την πρώτη εβδομάδα του δεκαπενθήμερου που έχουν στη διάθεσή τους οι αθλητές και οι προπονητές τους για περισσότερη και ποιοτικότερη δουλειά, καθώς έχουν παύσει οι μαθητικές υποχρεώσεις.
Στο προπονητικό camp της ομάδας μας θα συμμετέχουν 30 αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας συνοδευόμενοι από τους προπονητές Χαλκιά Μιλτιάδη και Ζαφειριάδη Στέφανο. Επίσης με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενηθούν και δύο αθλητές της Κυπριακής ομάδας Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας, οι Ιάκωβος Χ'Κωνσταντίνου και Ματθαίος Χουζούρης. Η διαμονή θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ η αναχώρηση της ομάδας μας για την πόλη της Πτολεμαΐδας θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 7.15 π.μ. μπροστά από το Κατσάνειο γυμναστήριο.
Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους, καθώς το βέβαιο είναι ότι η τριβή αυτών των ημερών θα ενώσει περισσότερο την ομάδα και θα ενδυναμώσει το ομαδικό κλίμα που υπάρχει ήδη.