Επεράσαμε όμορφα,όμορφα,όμορφα...

                                         Δεκαεννέα μετάλλια κατέκτησαν συνολικά οι κολυμβητές της προαγωνιστικης κατηγορίας του Ηρακλή στο θερινό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 28,29 και 30 Ιουνίου στο εθνικό κολυμβητήριο. Η χρόνια μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί μιας και οι δυσκολίες και φέτος ήταν πολλές για τους μικρούς κολυμβητές. (Ξεχνιέται το κρύο στην Νεάπολης;;;;)

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ηρακλή κατέκτησε τέσσερα χρυσά, τέσσερα ασημένια και έντεκα χάλκινα μετάλλια εκ των οποίων τα δυο είναι από ομαδικά αγωνίσματα. Οι κολυμβητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι οι: Νίκος Καναρόπουλος δύο χρυσά, ένα ασημένιο, Γεωργία Αποστόλου δύο χρυσά, Κωνσταντινίδης Άρης ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, Κακαμούκας Αντώνης δύο ασημένια, Σοφία Ραυτοπούλου δυο χάλκινα, Κρεμμύδας Αθανάσιος δυο χάλκινα,Γιώργος Κωνσταντίνου ένα χάλκινο,  Βασιλειάδου Κωνσταντίνα ένα χάλκινο, Μαριόγλου Μυρτώ ένα χάλκινο και Αβραμιδου Άννα ένα χάλκινο. Στη σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτή ομαδική χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παπαγεωργιου, Γκιολδελης, Καναροπουλος , Μπακογιιώργος, ενώ στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γκιολδελης, Μπακογιωργος, Σαχινης και Καναροπουλος.

Η αγωνιστική χρόνια εφτασε στο τέλος της αφήνοντας τους καλύτερους οιωνούς για την επόμενη καθώς στην δύναμη των προαγωνιστικών προστέθηκαν και 24 νέοι κολυμβητές και κολυμβήτριες που είναι έτοιμοι να φέρουν νέες διακρίσεις στην ομάδα μας. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχηθούμε στους 2001 που αφήνουν φέτος την προαγωνιστική κατηγορία καλή επιτυχία στην αγωνιστική και πολλές επιτυχίες αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις καλές στιγμές που έζησαν τα τρία χρόνια με την προγωνιστική ομάδα.

Τεράστιο φωτογραφικό υλικό από μπορείτε να δείτε εδώ , εδώ και εδώ.

Υ.Γ.  Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κωνσταντίνο Κουρατζίνο για τις αμέτρητες φωτογραφίες που εμπλουτίζουν τα άρθρα του site όλη την φετινή χρονιά.