Πανελλήνιο πρωτάθλημα Age Group (1η μέρα)

                                                      Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και 4 μετάλλια για την ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων ΑΒ στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας.Μεγάλο πλήθος κολυμβητών και πολύ καλές επιδόσεις είναι τα χαρακτιριστικά της φετινής διοργάνωσης.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά η Φιλιώ Ραυτοπούλου κάνοντας το ''Back to back'' που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο Παγκορασίδων Α' κολυμπώντας την απόσταση κάτω από 1 λεπτό.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η σκυταλοδρομία 4 χ 100 μικτή των Παγκορασίδων Β' με τις Λάμπρου Κέλη,Πελκούδη Κατερίνα,Σαχίνη Αναστασία και Τσέτουρα Κωνσταντίνα χάνοντας στις λεπτομέριες και το χρυσό.

Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος τους η Πελκούδη Κατερίνα και η Κέλη Λάμπρου στα 200μ πρόσθιο και 200μ ύπτιο  Παγκορασίδων Β'αντίστοιχα μετά από συγκλονιστικές κούρσες και με χρόνους που τα προηγούμενα χρόνια θα τους έδιναν καλύτερες θέσεις.

Στους απογευματινούς τελικούς συμμετείχαν και η σκυταλοδρομία 4 χ 100 μικτή Παμπαίδων Α' με τους Αντωνιάδη Στέφανο,Σωτηρίου Αλέξανδρο,Πολυχρονιάδη Άγγελο,Τριανταφυλλίδη Πάνο παίρνοντας την 5η θέση,ο Αντωνιάδης Στέφανος όπου ήταν 7ος στα 100μ ελεύθερο Παμπαίδων Α' και η Τσέτουρα Κωνσταντίνα που κατετάγει 8η στα 100μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β'

Στους πρωινούς προκριματικούς συμμετείχαν ακόμα οι : Δεμερτζίδου Στέλλα,Κυρτσίδου Έυα,Τσέτουρα Κατερίνα,Καναροπούλου Κατερίνα,Ιωαννίδου Μαριλένα,Πολίτου Αναστασία,Καρατρούπκος Θωμάς,Σωτηρίου Αλέξανδρος,Τζανίδης Χαράλαμπος,Αρμουτζής Μάριος και σκυταλοδρομία 4 χ 100 μικτή Παγκορασίδων Α'.

Η συνέχεια αύριο....