Πανελλήνιο πρωτάθλημα Age Group (2η μέρα)

                                                                      Με ένα αργυρό μετάλλιο και ακόμα έξι τελικούς έκλεισε η 2η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων ΑΒ για την ομάδα μας.

Πρωταγωνιστής της ημέρας ο Πολυχρονιάδης Άγγελος που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα Παμπαίδων Α' με σπουδαίο ατομικό ρεκόρ δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Την 4η θέση κατέκτησαν η Ραυτοπούλου Φιλιώ  στα 50μ ελεύθερο Παγκορασίδων Α' και η Πελκούδη Κατερίνα στα 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β'.

Την 6η θέση κατέκτησε ο Αντωνιάδης Στέφανος στα 50μ ελεύθερο Παμπαίδων Α' μπαίνοντας σε ακόμα έναν τελικό για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αγώνισμα.

Η μέρα έκλεισε με τις σκυταλοδρομίες 4 χ 200 όπου οι Παγκορασίδες Β' με τις Λάμπρου,Κιρτσίδου,Πελκούδη,Τσέτουρα έλαβαν την 4η θέση ( για 3 εκατοστά χάθηκε η 3η),οι Παμπαίδες Α' με τους Αντωνιάδη,Λιμαράκη,Σωτηρίου,Πολυχρονιάδη πήραν την 6η θέση και Παγκορασίδες Α' με τις Τσέτουρα,Ιωαννίδου,Καναροπούλου,Ραυτοπούλου πήραν την 7η θέση.

Ακόμα στους πρωινούς προκριματικούς αγωνίστηκαν οι : Τσέτουρα,Δεμερτζίδου,Τριανταφυλλίδης,Σαχίνη,Τσέτουρα,Κιρτσίδου,Πολίτου,Καρατρούπκος,Λιμαράκης,Σωτηρίου,Καναροπούλου

Η συνέχεια αύριο....