Οι πέντε νέοι!

                                              Πέντε είναι τα καινούρια μέλη της αγωνιστικής ομάδας μας που επέλεξαν να κολυμπάνε με το σκουφάκι του ημίθεου για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δύο λόγια για τον καθένα κατά σειρά ηλικίας :

Γιουβανούδης Γιώργος : Παλιός γνώριμος.Είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην κατηγορία Ανδρών.Κολυμπάει ελεύθερο και μικρές αποστάσεις.Είναι μέλος και του προπονητικού team (μικρή πισίνα και ακαδημίες Ποσειδωνίου).

Χατζηκωνσταντίνου Ιάκωβος : Κύπριος πρωταθλητής 19 χρονών.Αγωνίζεται στην κατηγορία Ανδρών και κολυμπαέι μεσαίες αποστάσεις στο ελεύθερο.Σπουδάζει στην Αμερική στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.Προπονητής του ο φίλος Γιώργος Χουζούρης που συνεχίζει να βοηθά τον σύλλογο από τα ξένα.

Κρητικού Παρασκευή : Είναι 14 ετών και κολυμπάει ελεύθερο και ύπτιο.Έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια τα προηγούμενα 2 χρόνια σαν Παγκορασίδα.Από φέτος κολυμπάει στην κατηγορία Κορασίδων αλλά θα βοηθήσει πολύ και στην κατηγορία Γυναικών.

Παππά Δήμητρα : Το στυλ της είναι το πρόσθιο.Είναι 14 ετών και από φέτος θα αγωνίζεται και αυτή στην κατηγορία Κορασίδων.

Ράπτης Χρήστος-Παναγιώτης :Υπήρξε μέλος της ομάδας και πιο μικρός.Είναι γεννημένος το 2000 και κολυμπάει ελεύθερο και πρόσθιο.