ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2014

Οι αθλητές & οι προπονητές του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ σας εύχονται καλή χρονιά και χαρούμενο το 2014. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, πολύ τύχη και ακόμα περισσότερες επιτυχίες σε όλους.
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, η αγωνιστική κατηγορία της ομάδας μας έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, πραγματοποιώντας μια συμβολική και φιλανθρωπική χειρονομία. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, σύσσωμη η αγωνιστική κατηγορία μετέβη στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου ήταν ¨στημένο¨ το δέντρο της ΟΠΑΠ. Στην εκδήλωση με την επονομασία ¨Το δέντρο των φιλιών¨, οι κολυμβητές της ομάδας μας αντάλλαξαν ευχές και φιλιά προσφέροντας για κάθε φιλί 1€ στα ορφανοτροφεία όλης της χώρας . Τις φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Τέλος, για την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 έχει προγραμματιστεί η κοπή της βασιλόπιττας της αγωνιστικής κατηγορίας. Η εκδήλωση θα γίνει στις κερκίδες του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου στις 6 μ.μ. και όπως και πέρσι ο κολυμβητής που θα τύχει το φλουρί θα κερδίσει ένα δώρο, προσφορά της διοίκησης της ομάδος.