Ξεσκουριάσαμε...

                                                 Με αρκετά όρια μέσα στις βαλίτσες τους επέστρεψαν από τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19/1 στην Νάουσα οι κολυμβητές της αγωνιστικής κατηγορίας.

Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν έπειτα από αρκετό καιρό (2 μήνες) λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πισίνες τις Θεσ/νίκης για την τέλεση αγώνων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 2 αγωνιστικές ενότητες και η κούραση ήταν εμφανής καθώς τα παιδία πέρασαν μία ολόκληρη ημέρα μέσα στο κολυμβητήριο.

Παρ'όλα αυτά δεν έλειψαν τα ρεκόρ και οι καλές επιδόσεις από αρκετους.

Οι κολυμβητές οι οποίοι πέτυχαν τα όρια στην ημερίδα της Νάουσας και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα Χειμερινά πρωταθλήματα είναι οι : ΓΕΛΑΜΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ,ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΩ,ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΕΛΗ,ΠΕΛΚΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΤΣΕΤΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΣΑΧΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΚΙΡΤΣΙΔΟΥ ΕΥΑ,ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ,ΚΟΡΩΝΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΝΤΑΝΤΖΕΛΟ ΜΑΡΙΕΛΗ,ΡΙΡΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ,ΣΑΧΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ,ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,ΦΙΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΑΡΜΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΚΑΡΑΤΡΟΥΠΚΟΣ ΘΩΜΑΣ,ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Την συμμετοχή τους στο Χειμερινό πρωτάθλημα από τους προηγούμενους αγώνες σε 25άρα πισίνα έχουν εξασφαλίσει και οι : ΓΙΟΥΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους...