Κορασίδες με άρωμα Γυναίκας!

                                           Με απολογισμό τέσσερις τελικούς στα αγωνίσματα του ελευθέρου στις Γυναίκες γύρισαν από τον Πειραιά οι κολυμβητές που εκροσώπησαν τον σύλλογο μας στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Παράλληλα με τους Χειμερινούς και μετά από πρωτοβουλία της ΚΟΕ έλαβαν χώρα και οι Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Λυκείων μετά από αρκετά χρόνια.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι : Γιουβανούδης Γιώργος,Ριρίκας Ηλίας,Κρητικού Βιβή,Ραυτοπούλου Φιλιώ (Χειμερινό Ανδρών-Γυναικών) και οι Σαχίνης Αλέξανδρος και Παυλίδης Αριστοτέλης (Μαθητικοί).

Πρωταγωνίστριες για την ομάδα μας οι δύο μικρότερες κολυμβήτριες (Κορασίδες) που κατάφεραν σε πολύ δυνατούς αγώνες να πετύχουν ατομικά ρεκόρ και να είναι αρκετά ανταγωνιστικές απέναντι σε μεγαλύτερες κολυμβήτριες δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου πήρε την 6η και 7η θέση στα 200 και 100 ελεύθερο αντίστοιχα ενώ η Βιβή Κρητικού την 7η και 8η θέση στα 400 και 800 ελεύθερο.

Οι Γιουβανούδης και Ριρίκας για το Πανελλήνιο Ανδρών και οι Σαχίνης και Παυλίδης για τους Μαθητικούς που συμμετείχαν στους αγώνες πέτυχαν αξιόλογους χρόνους έχοντας καλά πλασαρίσματα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές μας.