Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών!

                                                       Ένα χρυσό,δύο αργυρά,πέντε χάλκινα και δεκαεφτά τελικοί ήταν ο απολογισμός της ομάδας μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξήχθει 22-27/7 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο των Αθηνών.Μεγάλες πρωταγωνίστριες τα κορίτσια της ομάδας καθώς κατέκτησαν 93 βαθμούς και την 6η θέση στο σύνολο  αλλά και οι Έφηβοι κατακτώντας 34 βαθμούς σε μια δύσκολη χρονιά για αυτούς λόγω διαβάσματος.

Ένα χρυσό,1 αργυρό και ένα χάλκινο κατέκτησε η Βιβή Κρητικού στα 1500μ,400μ και 800μ Κορασίδων αντίστοιχα και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή χρονιά για την ίδια που περιελάμβανε σημαντική βελτίωση στα αγωνίσματα των αποστάσεων.

Ένα αργυρό και ένα χάλκινο κατέκτησε η Γεωργία Αποστόλου στα 200μ και 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β' και την 6η θέση στα 200μ μικτή στην πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έδειξε πως το μέλλον της ανήκει.

Δύο χάλκινα μετάλλια και μία 8ή θέση από την Κατερίνα Πελκούδη στα 100μ,200μ και 50μ πρόσθιο Παγκορασίδων Α' δείχνοντας πως αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα του προσθίου στις 2000ες.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και Ειρήνη Κύζα στα 1500μ ελεύθερο Νεανίδων ενώ στάθηκε άτυχη χάνοντας άλλα δύο στο νήμα κατακτώντας την 4η θέση στα 400μ και την 5η στα 800μ.Να σημειωθεί πως η Ειρήνη θα συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Κίνας σε 15 μέρες.

Σε τρεις τελικούς συμμετείχε και η άτυχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φιλιώ Ραυτοπούλου.Η Φιλιώ αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα και δείχνοντας τεράστια ψυχική δύναμη κατέκτησε την 4η,5η και 6η θέση στα 200,50,100 ελεύθερο Κορασίδων αντίστοιχα.

Σε τρεις τελικούς και ο Χρήστος Κιτσούλης στο τελευταίο του Πρωτάθλημα Κατηγοριών κατέκτησε την 6η θέση στα 50μ πρόσθιο,50μ ελεύθερο και 200μ μικτή και δήλωσε παρών μετά από μια χρονιά αποχής για τον ίδιο λόγω διαβάσματος.

Την 7η θέση κατέκτησε η Μαριέλη Ντάντζελο στα 200μ Πεταλούδα Παγκορασίδων Β' σε ένα αγώνισμα που δείχνει πως της ταιριάζει.

Την 8η θέση κατέκτησε στα 200μ μικτή Παμπαίδων Α' ο πιο βελτιωμένος κολυμβητής της ομάδας Μάριος Αρμουτσής κάνοντας την έκπληξη.

Σε έξι τελικούς συμμετείχαν και οι ομάδες των σκυταλοδρομιών.Οι θέσεις που καταλάβαν είναι οι εξής :

4η θέση 4χ100 μικτή Παγκορασίδων Β' με τις Λάμπρου Κέλη,Πελκούδη Κατερίνα,Σαχίνη Αναστασία,Τσέτουρα Κωνσταντίνα.

5η θέση 4χ200 ελεύθερο και 6η θέση 4χ100 ελεύθερο Κορασίδων με τις Ραυτοπούλου Φιλιώ,Καναροπούλου Κατερίνα,Παππά Δήμητρα,Κρητικού Βιβή.

6η θέση 4χ200 ελεύθερο και 7η θέση 4χ100 ελεύθερο Εφήβων με τους Παπαδόπουλο Νίκο,Κιτσούλη Χρήστο,Σιώπη Στέλιο και Σαχίνη Αλέξανδρο.

7η θέση 4χ200 ελεύθερο Παγκορασίδων Α' με τις Σαχίνη Αναστασία,Κιρτσίδου Εύα,Πελκούδη Κατερίνα,Τσέτουρα Κωνσταντίνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους. Άλλη μια χρονιά με τις καλές της και τις κακές της στιγμές έφτασε στο τέλος.Ευχή όλων η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο καλή για την ομάδα μας και με λιγότερα προβλήματα στα κολυμβητήρια για το άθλημα που τόσο αγαπάμε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.