Ημερίδα πρωτοτυπίας!

                                                        Την περασμένη Κυριακή 9/11 είχαμε τους πρώτους αγώνες για την προαγωνιστική κατηγορία της ομάδος μας. Έγιναν στην 25αρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Η παρουσία των παιδιών μας ήταν εξαιρετική όπως εξαιρετική ήταν και οι οργάνωση των αγώνων απο τους προπονητές των τριών ομάδων που πήραν μερος ( ΗΡΑΚΛΗΣ – Παοκ – Χανθ).

Αυτοί οι αγώνες είχαν κάτι το ιδιαίτερο , μια πρωτοτυπία θα λέγαμε που ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους και αυτή δεν ήταν άλλη απο την παρουσία ενός διασκεδαστή , ο οποίος ενθάρρυνε , διασκέδαζε αλλά και έπαιρνε συνεντεύξεις από τους αθλητές πριν αλλά και μετά από κάθε κούρσα.

Χαρακτηριστικό του πόσο άρεσε αυτό στα παιδιά ειναι ότι ενώ κολυμπούσαν στη διαδρομή «6» όταν τελείωναν την κούρσα τους προτιμούσαν να διασχίσουν όλη την πισίνα ωστέ να βγουν απο το «1» και να έχουν την ευκαιρία να πουν δυο λογάκια στο μικρόφωνο.

Στο τέλος των αγώνων τα παιδια όλων των ομάδων παίξανε μαζί στην μικρή πισίνα και δροσίστηκαν απο το χυμό που τους μοιράστηκε.

Φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Υ.Γ. Σύντομα θα παραλάβουν και το δίπλωμα συμμετοχής τους στους αγώνες.