Είναι ωραία η θάλασσα...

                                                                                                          Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που διεξήχθει στην πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά.Οι αγώνες έγιναν κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές και μεγάλα ονόματα του χώρου αναμεσά τους οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιαννίωτης, Φωκαϊδης και Αραούζου,Λυμπερτά.

Το χρυσό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα Κορασίδων κατέκτησε η Βιβή Κρητικού και έδειξε πως ο ''επιμένων νικά''  σε μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών για την ίδια .Στο ίδιο αγώνισμα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Φιλιώ Ραυτοπούλου σε ένα καινούριο αγώνισμα για την ίδια κάνοντας το για πρώτη φορά.

Ο Χρήστος Χαρατάσος κατέλαβε με πολύ καλή εμφάνιση την 4η και 5η θέση στα 5 και 10 χιλιόμετρα Ανδρών ενώ οι Λιμαράκης Νίκος και Παπχιάνος Γιώργος κατέκτησαν την 6η και 7η θέση στα 5 χιλιόμετρα Παίδων.

Στις αναπτυξιακές ηλικίες και στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες στην θάλασσα οι Μήτσιας Ανδρέας,Παπαγεωργίου Γιώργος,Χατζηπροδρόμου Γιάννης και Ραυτοπούλου Σοφία έδειξαν καλά στοιχεία και είχαν καλή παρουσία στα 2500μ.

Τέλος η καλή εμφάνιση των κολυμβητών μας έφερε και την 3η θέση στην Γενική βαθμολογία Πανελληνίως για τον Ηρακλή μας αλλά και την προοπτική για κάποιους από αυτούς να κληθούν από την Εθνική ομάδα για Διεθνείς αγώνες.

 Πολλά Συγχαρητήρια....