Ο Ηρακλής στην Πεσκάρα...

                                                                                                    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στο άθλημα της Ανοιχτής θάλασσας εκπροσωπώντας την χώρα μας στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πεσκάρα.

Οι Χαρατάσος,Κρητικού,Ραυτοπούλου και Κύζα κολύμπησαν στα 5χμ ατομικό και 5χμ ομαδικό και κατάφεραν να πάρουν αρκετά καλές θέσεις ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές.Οι αγώνες ήταν Ανδρών-Γυναικών και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς τα κορίτσια μας είναι μόλις 16 ετών.

Η Φιλιώ Ραυτοπούλου στην 3η εμφάνιση φέτος με το Ελληνικό σκουφάκι αλλά 1η εμφάνιση σε αγώνες Ανοιχτής θάλασσας κατέλαβε την 6η θέση στα 5χμ ατομικό και την 4η θέση στα 5χμ ομαδικό κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια όμορφη χρονιά για την ίδια.

Τις ίδιες θέσεις (6η ατομικό και 4η ομαδικό) κατέκτησε και ο Χρήστος Χαρατάσος στην παρθενική του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα κολυμπώντας για ακόμα μια φορά με το πάθος που τον διακρίνει.

Πρώτη εμφάνιση και για την Βιβή Κρητικού με την Εθνική ομάδα έχοντας πολύ καλή παρουσία με 7η θέση στα 5χμ ατομικό και ομαδικό κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών.

Τέλος η Κύπρια της παρέας μας Ειρήνη Κύζα κατέκτησε την 13η θέση στο ατομικό και την 8η στο ομαδικό καλυμπώντας με τα χρώματα της Κύπρου.

Πολλά συγχαρητήρια παιδιά....Μας κάνατε για άλλη μια φορά περήφανους...