Ηρακλής εντός και εκτός.

                                                                                                          Ένα πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο θα έχει μπροστά του το κολυμβητικό μας τμήμα καθώς η ομάδα μας θα λάβει μέρος σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις σε ξεχωριστές πόλεις της Ελλάδας το διήμερο αυτό.

Τριπλή συμμετοχή θα έχουμε στον Βόλο και στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων. Εκεί θα βρεθούν η Βιβή Κρητικού (200,800 ελεύθερο) και η Φιλιώ Ραυτοπούλου (100,200,400 ελεύθερο) όπου θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Στον Βόλο και για τους ίδιους αγώνες θα βρεθεί και ο Κύπριος κολυμβητής μας Γιάννης Τουμάζου (50,100 πρόσθιο,100 πεταλούδα) κολυμπώντας με τα χρώματα της Κύπρου.

Με 39 κολυμβητές-τριες θα συμμετέχει το αγωνιστικό μας τμήμα στους διεθνείς αγώνες ''34α Νιόβεια'' που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να έχουν αρκετά μεγάλη συμμετοχή. Οι αγώνες αποτελούν ένα ξεμούδιασμα από τις δύσκολες και επίπονες προπονήσεις της περιόδου και οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και σε διαφορετικά αγωνίσματα.

Τέλος στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων θα βρεθεί η Προαγωνιστική κατηγορία με 41 μικρούς κολυμβητές -τριες για να συμμετέχουν στα ''9α Ποσειδώνια'' . Οι αγώνες αναμένονται να έχουν υψηλό συναγωνισμό καθώς συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και τα μικρά μας δελφινάκια έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν σε αγώνες με υψηλό επίπεδο και να γυρίσουν με τεράστιες εμπειρίες.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά...