Μετάλλια και στην λίμνη!

                                                                                                                Παράδοση στο άθλημα του Open Water έχει αρχίσει να δημιουργεί η ομάδα καθώς για ακόμα μια χρονιά είχε πολύ καλά αποτελέσματα και αρκετές επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθει για πρώτη φορά σε λίμνη και συγκεκριμένα στην Βεγορίτιδα.

Η ομάδα μας κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ενώ είχε και αρκετά πλασαρίσματα στην 8άδα.

Πρωταλήτρια Ελλάδος κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο αναδείχτηκε η σκυταλοδρομία 4χ1250μ στους 19 ετών και κάτω με τους Λιμαράκη Νίκο, Κρητικού Βιβή, Κανελλίδου Ηλιάννα και Βαρσάμη Ανδρέα σε ένα ένα νέο αγώνισμα με αρκετό ενδιαφέρον.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βιβή Κρητικού στα 7500μ Νεανίδων χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η σκυταλοδρομία 4χ1250 των 2000,2001 και 2002 με τους Παπχιάνο Γιώργο, Τσέτουρα Κωνσταντίνα, Ντάντζελο Μαριέλη και Ρίγγα Σπύρο φλερτάροντας μέχρι την τελευταία στιγμή με το ασημένιο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χρήστος Χαρατάσος συμμετέχοντας στα 10χμ και 5χμ κατακτώντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα σε 2 πολύ δυνατές κούρσες όπου συμμετείχε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης.

Θέση στην πρώτη οχτάδα της κατηγορίας των Νέων έλαβαν και ο Λιμαράκης Νίκος τερματίζοντας 4ος και ο Βαρσάμης Ανδρέας λαμβάνοντας την 6η θέση.

Σε ατομικά αγωνίσματα και στα 7500μ Νέων και Νεανίδων συμμετείχαν και οι Παπχιάνος Γιώργος και Τσέτουρα Κωνσταντίνα κερδίζοντας πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά...