Επιτυχίες εν μέσω πραξικοπήματος!

                                                                                                               Μία επειδοδιακή εβδομάδα έζησαν οι κολυμβήτριες μας Φιλιώ Ραυτοπούλου και Βιβή Κρητικού στην Τουρκία και στην πόλη της Τραπεζούντας όπου βρέθηκαν για στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Εκτός των κακών συνθηκών που προκύψανε στους αγώνες και την όχι και τόσο καλή διοργάνωση η διαμονή τους στην Τουρκία 11-18/7 έτυχε και με το πραξικόμημα που παρολίγον να γίνει στην γειτονική χώρα και έφερε μια μικρή αναστάτωση σε αθλητές,οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα δύο κορίτσια.

Στα αγωνιστικά του θέματος και παρά την ανησυχία που είχε δημιουργηθεί η Φιλιώ Ραυτοπούλου η οποία είναι 15 μέρες μακριά από την Ελλάδα και το σπίτι της λόγω και των Πανευρωπαϊκών κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 4χ100 ελεύθερο και την 5η θέση στα 200 ελεύθερο ενώ η Βιβή Κρητικού αντιμετωπίζοντας κάποιες δυσκολίες μέσα στη κούρσα κατετάγη 5η στα 400 ελεύθερο.

Η 2η θέση της Ραυτοπούλου της δίνει΄ένα αρκετά μεγάλο προνόμια και την δυνατότητα αν θέλει να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις ή να χρησιμοποιήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 22% για την εισαγωγή της σε οποιαδήποτε άλλη σχολή.

Οι κολυμβήτριες μας επιστρέφουν Τρίτη 19/7 ξημερώματα από την Τουρκία και θα αγωνιστούν μετά από 2 μέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων της Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια κορίτσια....Σας ευχόμαστε και ακόμα πιο ψηλά...