Η ώρα των ''μεγάλων''.

                                                                                                                                                             Στην Θεσσαλονίκη πέφτει το ενδιαφέρον της Ελληνικής κολύμβησης και της ομάδας μας όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων απο 21 έως 24 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με έναρξη την Πέμπτη 21/7 και 17.30 με τα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων και κατάληξη της διοργάνωσης την Κυριακή το απόγευμα.

Αναμένεται μία πολύ καλή διοργάνωση καθώς οι ομάδες της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό για τους συγκεκριμένους αγώνες και έχουν φροντίσει αρκετά πράγματα για τους φιλοξενούμενους αθλητές.

Η ομάδα μας συμμετέχει με 35 κολυμβητές και κολυμβήτριες εκ των οποίων 20 στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων και 15 στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων ενώ τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος τα Ηρακλάκια μας θα είναι 94.

Οι αθλητές μας που θα κολυμπησουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης είναι :

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΦΙΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ,ΤΟΥΜΑΖΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΛΙΜΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στην κατηγορία Εφήβων.

 ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΩ, ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ στην κατηγορία Νεανίδων.

 ΠΑΠΧΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΗΜΝΙΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΚΑΡΑΤΡΟΥΠΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΥΞΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΡΙΓΓΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΟΥΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΡΜΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ στην κατηγορία Παίδων.

 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΣΕΤΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΣΑΧΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΟΡΩΝΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΛΑΙΤΖΗ-ΜΑΝΙΦΡΕΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΠΕΛΚΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΝΤΑΝΤΖΕΛΟ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑ στην κατηγορία Κορασίδων.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά...Ήρθε η ώρα...Η δική σας στιγμή...Πάμε γερά...