Επιτυχίες σε Χειμερινό και Σχολικό.

                                                                                                                       Με 9 μετάλλια και αρκετούς τελικούς επέστρεψαν από την Αθήνα οι κολυμβητές μας που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους αγώνες Ανοιχτής κατηγορίας αλλά και τους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πολύ όμορφη κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ που από μόνη της σου φτιάχνει την διάθεση για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η παρουσία των κολυμβητών μας κρίνεται ικανοποιητική καθώς παρ'όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η πόλη μας με τα κολυμβητήρια δείξανε αρκετά ανταγωνιστικοί πετυχαίνοντας αρκετοί ατομικά ρεκόρ αλλά και καλούς χρόνους.

Στους Πανελλήνιους αγώνες Ανοιχτής κατηγορίας πρωταγωνίστριες ήταν τα κορίτσια της ομάδας καθώς κατέκτησαν 5 μετάλλια αλλά και αρκετές συμμετοχές σε τελικούς.

Μία πολύ ''γεμάτη'' εμφάνιση πραγματοποίησε η Βιβή Κρητικού κατακτώντας 3 μετάλλια (2 ασημένια,1 χάλκινο) στις μεγάλες αποστάσεις του ελευθέρου (400,800,1500) πετυχαίνοντας  και ρεκόρ συλλόγου με 17.20.75 στα 1500 ελεύθερο (προηγούμενο δικό της με 17.22.92).

Τα άλλα 2 μετάλλια ήρθαν από τις σκυταλοδρομίες των κοριτσιών καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν την 2η θέση στα 4χ200 ελεύθερο με τις Κρητικού Βιβή, Λιακοπούλου Μελίνα, Λάμπρου Κέλη, Ραυτοπούλου Φιλιώ και στα 4χ100 ελεύθερο με τις Λιακοπούλου Μελίνα, Ραυτοπούλου Φιλιώ,Γκραγκοπούλου Πωλίνα και Κρητικού Βιβή.

Αρκετές ήταν και παρουσίες μας σε τελικούς με αρκετούς να είναι η 1η τους φορά σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών όπως η Μελίνα Λιακοπούλου που κατέκτησε την 5η θέση και 8η θέση στα 200 και 100 ελεύθερο και ο Δημήτρης Κούτρης που κατετάγη 7ος στα 200 πεταλούδα.

Την 7η θέση στα 400 ελεύθερο κατέλαβε και η Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου ήταν και το μοναδικό ατομικό αγώνισμα όπου συμμετείχε καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Τέσσερα ακόμα μετάλλια προστέθηκαν και από τους Πανελλήνιους σχολικούς. 

Χρυσός ο Δημήτρης Κούτρης στα 100 πεταλούδα. 

Ασημένιος ο Θανάσης Στεφόπουλος στα 100 ύπτιο και ρεκόρ συλλόγου στα 50 ύπτιο με 27.86 (προηγούμενο 27.98 Αραμπατζής Ηλίας και Στεφόπουλος Θανάσης)

Ασημένια η Κέλη Λάμπρου στα 200 ύπτιο.

Χάλκινος ο Σπύρος Ρίγγας στα 1500 ελεύθερο.

Στους τελικούς των σχολικών συμμετείχαν οι : Ιωαννίδου Χρύσα 4η 100 πρόσθιο, Γκραγκοπούλου Πωλίνα 4η 100 ελεύθερο, Αυξεντιάδης Αντώνης 7ος 50 ελεύθερο, Αιβαλιώτου Νικολέτα 8η 200 μικτή.

Συμμετοχή στους δύο Πανελλήνιους αγώνες είχαμε και από τους Ασημιάδη Ιάσωνα,Τσιτσίνια Κωνσταντίνο, Βλαχου Σοφία και Ραυτοπούλου Σοφία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές μας που παρά τα πολλά προβλήματα συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους...

Keep Swimming...