Καλή εμφάνιση και....προετοιμασία!

                                                                                                                 Πολύ καλή παρουσία, αρκετά μετάλλια και μικρούς και μεγάλους τελικούς ήταν ο απολογισμός για τους 21 κολυμβητές μας που συμμετείχαν στα ''35α Νιόβεια'' όπου διεξήχθηκαν για 1η φορά στην πόλη της Καβάλας.

Οι επιδόσεις των αθλητών μας κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο για την εποχή και το αποτέλεσμα αυτών ήταν να κατακτήσουν αρκετά μετάλλια αλλά και μία ακόμα κολυμβήτρια να πετύχει το όριο για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τα μετάλλια στους αγώνες κατέκτησαν οι: Κούτρης Δημήτρης (1 χρυσό,1 ασημένιο,2 χάλκινα),Λημνιός Πλόυταρχος (1 ασημένιο,2 χάλκινα),Χαρατάσος Χρήστος (1 ασημένιο,1 χάλκινο), Ραυτοπούλου Φιλιώ (1 ασημένιο,1 χάλκινο), Λιακοπούλου Μελίνα (4 χάλκινα) Στεφόπουλος Θανάσης (2 χάλκινα), Λάμπρου Κέλη (1 χάλκινο), Τσέτουρα Κωνσταντίνα (1 χάλκινο), Αποστόλου Γεωργία (1 χάλκινο).

Σε μεγάλους τελικούς συμμετείχαν οι: Δερμεντζόγλου Γεωργία, Συμεντεριάδης Σπύρος, Ναβροζίδης Ταξιάρχης και σε μικρούς τελικούς οι Ραυτοπούλου Σοφία και Μασούτη Μαριάνα.

Τέλος η κολυμβήτρια μας Κούρτη Φωτεινή ''έκλεισε θέση'' για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων του Βόλου πετυχαίνοντας το όριο στα 50μ ύπτιο Παγκορασίδων Β΄.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στις 2 εβδομάδες των εορτών όπου έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία του Πάσχα με πολλές και απαιτητικές προπονήσεις...