Πρεμιέρα στην πόλη μας!

                                                                                                           Καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με 7 μετάλλια αλλά και ατομικά ρεκόρ περιείχε η συμμετοχή των 44 κολυμβητών του Αγωνιστικού μας τμήματος στους αγώνες ''Αρήστεια 2017'' το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι πρώτοι αγώνες!!! που έλαβε μέρος η ομάδα μας στην ίδια της την πόλη για την φετινή σεζόν σε 50άρα πισίνα καθώς το κλείσιμο του Ποσειδωνίου παραμένει.

Οι κολυμβητές μας αγωνίστηκαν σε αρκετά και διαφορετικά αγωνίσματα και πέτυχαν καλές επιδόσεις για την εποχή ενώ οι μικρότεροι έδειξαν ότι η ομάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου είναι θέμα χρόνου να μεγαλώσει καθώς αρκετοί από αυτούς πλησίασαν πολύ κοντά στα όρια.

Πρωταγωνίστρια των αγώνων στις γυναίκες ήταν η Φιλιώ Ραυτοπούλου με την κατάκτηση τριών χρυσών (100,200 ελεύθερο,50 πεταλούδα) και ενός χάλκινου μεταλλίου (50 ύπτιο) αλλά και τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας των αγώνων κατακτώντας το χρηματικό έπαθλο από την επίδοσή της βάση της Διεθνής Βαθμολογίας στα 200 ελεύθερο με 2.06.42.

Τα υπόλοιπα 3 μετάλλια κατέκτησαν η Μελίνα Λιακοπούλου στα 50 ελεύθερο (χρυσό) και 200 ύπτιο (ασημένιο) και ο Πλούταρχος Λημνιός στα 100 πεταλούδα (χάλκινο).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και καλή δύναμη για τον μήνα Μάϊο όπου υπάρχουν πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες....