''Λευκός Πύργος'' 2017.

                                                                                                      Ένα από τα πιο συναρπαστικά Σαββατοκύριακα πέρασε για την Προαγωνιστική μας ομάδα, το Σαββατοκύριακο του 'Λευκού Πύργου'.

Οι πιο ανταγωνιστικοί αγώνες Προαγωνιστικών διεξήχθησαν και φέτος στην πόλη μας με μεγάλο πλήθος αθλητών και ομάδες από την περιφέρεια μας , την Δράμα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, την Κρήτη, την Κύπρο την Βουλγαρία κ.α.

Τα 45 Ηρακλάκια που κολύμπησαν έδειξαν χαρακτήρα πετυχαίνοντας σπουδαία ατομικά ρεκόρ αλλά και επιδόσεις κορυφαίες για την ηλικία τους στην χώρα μας. Το επίπεδο μάλιστα ήταν τόσο υψηλό που πολλές από αυτές τις επιδόσεις δεν χάριζαν μια θέση στο βάθρο(λόγω των ξένων χωρών) ενώ πολλά ήταν τα ''δοκάρια'' της 4η θέσης.

Φυσικά όμως δεν έλειψαν και από εκεί τα μετάλλια τα οποία ήταν 10 για την ομάδα μας ( 3 χρυσά , 6 αργυρά και 1 χάλκινο) καθώς και 1 ρεκόρ αγώνων και 1 ειδικό βραβείο κύπελλο.

Οι διακριθέντες

Σμιλιάνη Αναστασία βραβεύτηκε με κύπελλο για τις 2 νίκες στα 100μ πρόσθιο και 200μ πρόσθιο με ρεκόρ αγώνων στο αγώνισμα , 2η θέση στα 50μ πρόσθιο 12 ετών

Πολυζούδη Όλγα 1η θέση στα 100μ ελεύθερο και 2η θέση στα 50μ ελεύθερο 12 ετών

Κόκκινος Θανάσης 2ος στα100μ πρόσθιο, 3ος στα 200μ πρόσθιο 11 ετών

Πελκούδης Βαγγέλης 2ος στα 100μ πρόσθιο 12 ετών

Χαλκιάς Θοδωρής 2ος στα200μ ύπτιο 12 ετών

Κατόγλου Παναγιώτης 2ος στα 200μ μεικτή ατομική 10 ετών

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά διασκέδασαν τους αγώνες , φώναξαν για τους φίλους τους , τραγούδησαν για την ομάδα τους, αντάλλαξαν σκουφάκια με άλλες ομάδες για ενθύμιο και κατάλαβαν ότι μπορούν σε ένα μήνα να πρωταγωνιστήσουν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στους τελευταίους αγώνες τις χρονιάς, τους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών.