Όρια και ρεκόρ!

                                                                                                                 Σπουδαίες συγκινήσεις μας ''επιφύλασαν'' τα ''25α Αλεξάνδρεια'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 2 με 4 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες έιχαν αρκετά μεγάλο συναγώνισμο καθώς συμμετείχαν 960 κολυμβητές-τριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από 7 διαφορετικές χώρες με την Τουρκία να έχει 80 συμμετοχές στους αγώνες.

Ο Ηρακλής μας εκπροσωπήθηκε από 55 αθλητές όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας αλλά και των αγώνων ο Ασπουγαλής Αρκάδιος-Γεώργιος όπου κατάφερε να ''πιάσει'' 2 όρια στα 50 και 100 πρόσθιο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ελσίνκι τον Ιούλιο,να καταρρίψει το δικό το Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων σε 50άρα πισίνα κολυμπώντας στα 100 πρόσθιο 1.02.79 και να κατακτήσει 3 χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα του προσθίου.

Οι χρόνοι του Γιώργου στα 50μ με 28.81 και 100μ με 1.02.79 αποτελούν φυσικά και ρεκόρ συλλόγου (προηγούμενα του Άνθιμου Παυλίδη) και τον κατατάσσουν μέσα στους κορυφαίους κολυμβητές στην Ευρώπη για την ηλικία του μέχρι στιγμής.

Όριο Προεθνικής είχαμε από την Δερμεντζόγλου Γεωργία στα 50μ πεταλούδα κολυμπώντας 29.12 (29.20 το όριο) όπου συμμετείχε και στους τελικούς στα 50 και 100 πεταλούδα.

Δύο ασημένια μετάλλια είχαμε από την Ραυτοπούλου Φιλιώ στα 200 και 400 ελεύθερο πετυχαίνοντας καλούς χρόνους για την εποχή.

Καλές εμφανίσεις είχαμε από πολλούς κολυμβητές μας όπου συμμετείχαν σε τελικούς και Β' τελικούς αλλά και πολλές επιτεύξεις ορίων από τους μικρότερους σε ηλικία όπου τους δίνει το εισιτήριο συμμετοχής στους Χειμερινούς Αγώνες Βορείου Ελλάδος και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Στον τελικό των 50μ ελεύθερο συμμετείχε ο προπονητής των Προαγωνιστικών Γιώργος Γιουβανούδης ενώ σε Β' τελικούς συμμετείχαν οι Ρέκλος Δημήτρης στα 50,100,200 ύπτιο, Συμεντεριάδης Σπύρος στα 200 πεταλούδα, Μπαρμπαρούσης Γιώργος στα 200 ύπτιο και Παπανικολάου Χριστίνα στα 50 πρόσθιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά...