Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

                                                                                                                                 Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει το 2017 για το Αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή. Ένα ακόμα Πανελλήνιο ρεκόρ για την ομάδα μας για 3ο συνεχές Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Grand Prix Χριστουγέννων στην 25άρα πισίνα του Βόλου στις 9,10 Δεκεμβρίοιυ.

''Δράστης'' για ακόμα μια φορά ο Ασπουγαλής Αρκάδιος-Γεώργιος όπου κολυμπώντας τα 50μ πρόσθιο σε 28.13 κατέρριψε για 2 εκατοστά το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων (28.15) που είχε κάνει πριν δύο εβδομάδες ενώ κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα 50 και 100 πρόσθιο και το χάλκινο μετάλλιο στα 200 πρόσθιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στα 200 ελεύθερο Γυναικών με ατομικό ρεκόρ η Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου αγωνίστηκε ασθενής. Η Φιλιώ συμμετείχε και στον τελικό των 800μ και αποσύρθηκε από τα υπόλοιπα αγωνίσματα καθώς η ασθένεια την είχε καταβάλει.

Στους τελικούς των 200μ ύπτιο και 50μ πρόσθιο συμμετείχαν και η Καραϊσκου Άννα και Ραυτοπούλου Σοφία αντίστοιχα με καλές επιδόσεις.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αγωνιστικής για αυτό το έτος έλαβαν τέλος.Επόμενοι αγώνες τον Ιανουάριο με το νέο έτος...