Τρία μετάλλια στο Ανδρών-Γυναικών.

                                                                                                        Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στους Πανελλήνιους αγώνες Ανδρών-Γυναικών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο των Αθηνών.

Η ομάδα μας παρόλο την μικρή της συμμετοχή κατάφερε να κερδίσει 3 μετάλλια και να αφήσει υποσχέσεις για το καλοκαιρινό Πρωτάθλημα όπου αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης.

Για ακόμα έναν αγώνα έλαμψε το άστρο του Γιώργου Ασπουγαλή που κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 50 και 200 πρόσθιο όπου με τον χρόνο του στα 50 πέτυχε το όριο για ακόμα μία φορά για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων του Ελσίνκι ενώ στάθηκε άτυχος στα 100 πρόσθιο καθώς ακυρώθηκε και με τον χρόνο του θα κατακτούσε την 2η θέση και ακόμα ένα όριο συμμετοχής στους Πανευρωπαϊκούς.

Να σημειώσουμε πως οι χρόνοι του Γιώργου αποτελούν και ρεκόρ συλλόγου.

Το 3ο μετάλλιο της ομάδας κατέκτησε η ''συνήθης ύποπτη'' Φιλιώ Ραυτοπούλου στα 200 ελεύθερο Γυναικών και κατέκτησε την 4η και 5η θέση στα 400 και 100 ελεύθερο αντίστοιχα δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση και βάζοντας τις βάσεις για ακόμα καλύτερους χρόνους και επιτυχίες στο μέλλον.

Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμα ο Ανδρέας Βαρσάμης και ο Δήμήτρης Μπουλούτας όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Χειμερινός κύκλος αγώνων έκλεισε θετικά για την ομάδα μας και ήδη η ομάδα μας έχει πάρει τον μακρύ δρόμο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όπου ο στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι όπως κάθε χρόνο.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη για την συνέχεια.