Διπλές επιτυχίες.

                                                                                                     Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο για το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή σε διπλό ''ταμπλό'' καθώς η ομάδα μας συμμετείχε στο διεθνές meeting ''Νιόβεια'' και στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι κολυμβητές μας εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλια και αρκετές συμμετοχές σε μεγάλους και μικρούς τελικούς.

Στο Πανελλήνιο σχολικό ο Ασπουγαλής Γιώργος κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ πρόσθιο και να κερδίσει την πρόκρισή του στην Παγκόσμια Μαθητιάδα στο Μαρακές του Μαρόκου σε περίπου 1 μήνα.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν η Αποστόλου Γεωργία στα 800 ελεύθερο, Κούτρης Δημήτρης στα 50 ελεύθερο και Ρέκλος Δημήτρης στα 200 ύπτιο με πολύ καλές εμφανίσεις ενώ σε τελικούς συμμετείχαν η Ρίσκου Στέλλα στα 800 ελεύθερο και ο Μπουλούτας Δημήτρης στα 100 πεταλούδα.

Στην διοργάνωση των Νιοβείων είχαμε 1 χρυσό μετάλλιο στα 100 ελεύθερο, 1 ασημένιο στα 200 και 1 χάλκινο στα 50 από την Ραυτοπούλου Φιλιώ και 1 χρυσό  στην σκυταλοδρομία 4χ50 μικτή ΜΙΧ με τους Λιακοπούλου Μελίνα, Ασπουγαλή Γιώργο,Ραυτοπούλου Σοφία και Κούτρη Δημήτρη.

Πλήθος αθλητών μας συμμετείχε σε αρκετους τελικούς και μικρούς τελικούς στα Νιόβεια με αρκετούς μικρούς σε ηλικία κολυμβητές μας να παίρνουν σημαντικές εμπειρίες για την συνέχεια.

Σε μεγάλους τελικούς συμμετείχαν οι : Κιτσούλης Χρήστος , Βαρσάμης Ανδρέας , Κελεπούρης Μιχάλης , Ρίσκος Βασίλης, Μαριόγλου Μυρτώ, Συμεντεριάδης Σπύρος, Σμιλιάνη Αναστασία, Δερμεντζόγλου Γεωργία  και σε μικρούς τελικούς οι Ραυτοπούλου Σοφία, Καραϊσκου Άννα.

Σειρά έχει η Προετοιμασία των δύο εβδομάδων του Πάσχα με τους μικρότερους να μεταβαίνουν την 2η εβδομάδα στην Πτολεμαϊδα για αυτό τον σκοπό.