''Αλεξάνδρεια 2018"

                                                                                                              Στα φετινά 26α Αλεξάνδρεια συμμετείχε η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Αγώνες που κατά καιρούς φιλοξενούσαν κολυμβητές υψηλότατου επιπέδου , πρωταθλητές Ελλάδος και ξένους κολυμβητές εθνικών ομάδων.

Φέτος το κριτήριο για την συμμετοχή των κολυμβητών ήταν να έχουν κολυμπήσει κάτω από το όριο Παίδων- Κορασίδων.

Οι κολυμβητές μας στο πρώτο αγώνα της χρονιάς σε 50μ πισίνα πέτυχαν ικανοποιητικές επιδώσεις , συμμετείχαν σε τελικούς και διακρίθηκαν.

Το κύπελλο του 1ου νικητή και χρυσό μετάλλιο κέρδισαν ο Γιώργος Ασπουγαλής στα 50μ πρόσθιο, πλησιάζοντας το όριο για τους Πανευρωπαικούς αγώνες νέων, η λίγων ημερών 13χρονη Αναστασία Σμιλιάνη στο αγαπημένο της 200αρι πρόσθιο, και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης στα 200μ ύπτιο 'πιάνοντας' επίσης και το όριο προεθνικής. Ασπουγαλής και Σμιλιάνη κατέκτησαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο ανδρών και ασημένιο στα 100μ πρόσθιο γυναικών.

Μετάλλια επίσης κατέκτησε ο πλέον και προπονητής της ομάδας μας στα τμήματα ακαδημιών και μικρής πισίνας , Πλούταρχος Λημνιός ο οποίος ήρθε δεύτερος στα 50μ ελεύθερο. Το χάλκινο μετάλλιο και πρώτο της σε επίπεδο Γυναικών κατέκτησε η Μαριάνα Μασούτη στα 50μ πρόσθιο.

Θέσεις σε τελικούς με πολύ καλές κούρσες είχαμε από τους Γεωργία Δερμεντζόγλου, Σπύρο Συμεντεριάδη, ενώ η Άννα Καραίσκου και ο Βασίλης Ρίσκος κατάφεραν να πλασαριστούν στους μικρούς τελικούς.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το GRAND PRIX Χριστουγέννων στο Καρπενήσι στις 8-9/12/2018.

Καλή επιτυχία Ηρακλάρα!