Αρήστεια 2019.

                                                                                                    Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ομάδα μας δοκίμασε τις δυνάμεις της στους κολυμβητικούς αγώνες Αρήστεια. Αγώνες που φιλοξένησαν ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και πολλές τις Β. Ελλάδας.

Οι 48 κολυμβητές και κολυμβήτριες μας έκαναν ενθαρρυντικές επιδόσεις για την εποχή σε ένα από τα τελευταία τεστ ενόψει των Χειμερινών αγώνων που ακολουθούν.

Μετάλλια για την ομάδα μας κατέκτησε ο Πλούταρχος Λημνιός, ο οποίος ήρθε 1ος στα 50μ πεταλούδα και 3ος στα 50μ ελεύθερο. Η Γεωργία Δερμεντζόγλου ήρθε 1η στα 100μ πεταλούδα και 3η στα 50μ πεταλούδα και τέλος η Αναστασία Σμιλιάνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο Γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους για τους Χειμερινούς αγώνες και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Ζωγραφάκη Αλεξάνδρα, Σαπάνη Ζώη και η Τρυφωνίδου Έλενα πιάνοντας τα όρια σε 50μ πεταλούδα, 50μ πρόσθιο και 50μ ύπτιο αντίστοιχα.

Επόμενοι αγώνες στην Καβάλα στο meeting 'ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019' στις 8 Φεβρουαρίου, αγώνες με την συμμετοχή πολλών Ελλήνων πρωταθλητών και φυσικά των Ολυμπιονικών Katinka Hosszu και James Guy.