Διεθνής αγώνες κολύμβησης ''Απόστολος Παύλος 2019''

                                                                                                                            Σε ένα πολύ δυνατό και άρτια οργανωμένο μίτινγκ έλαβε μέρος η ομάδα μας στο οποίο οι αθλητές μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Ο λόγος για την Katinka Hosszu και τον James Guy ,δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες.

Εκτός από τους ξένους κολυμβητές στους αγώνες συμμετείχαν και οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές και μέλη της εθνικής μας ομάδας.
Οι αθλητές μας έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλη κατάσταση 2 βδομάδες πριν τους χειμερινούς αγώνες κατακτώντας 7 χρυσά , 1 ασημένιο και 5 χάλκινα μετάλλια και τον Γιώργο Ασπουγαλή να αγγίζει το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς Νέων κολυμπώντας μόλις 6 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργά στα 50μ πρόσθιο.

• Ασπουγαλής 4 χρυσά
• Μπαρμπαρούσης Γιώργος 1 χρυσό και 1 χάλκινο
• Σμιλιάνη Αναστασία 1 χρυσό και 1 χάλκινο
• Καραίσκου Άννα 1 χρυσό και 1 χάλκινο
• Μασούτη Μαριάννα 1 ασημενιο και 1 χάλκινο
• Πίτσος Γιώργος 1 χάλκινο

Στους αγώνες είχαμε επίσης την επίτευξη 3 ορίων για την συμμετοχή τους στους Χειμερινούς αγώνες , 2 από τον Γιώργο Πίτσο 50 και 200 πρόσθιο και 1 από τον Καπαντζάκη Γιάννη στα 200 πρόσθιο.

Τέλος στους αγώνες πήραν μέρος και οι: Παπαχρήστου Αλέξανδρος, Μαργιώλης Αντώνης, Χαραβιτσίδης Δημοσθένης, Ναβροζίδης Παναγιώτης, Σιώμου Μάγια , Σαπάνη Ζωή, Σιαχούδη Ηλιάνα, Σκούρα Δήμητρα οι οποίοι έκαναν πολύ καλές κούρσες και εμφανίσεις.