''Μακεδονικοί 2019''.

                                                                                                        Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτόν τον Μάιο η ομάδα μας συμμετείχε στους Μακεδονικούς αγώνες κολύμβησης όπου αγωνίστηκαν με τους καλύτερους κολυμβητές κυρίως τις περιφέρειας μας αλλά και άλλους συλλόγους.

Μετά την σκληρή προετοιμασίας στο Καρπενήσι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με πάθος και πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις για την εποχή, οι περισσότερες από αυτές οδήγησαν τα παιδιά να προκριθούν στους απογευματινούς τελικούς ενώ 7 από αυτές έδωσαν μετάλλια.

Τα 7 μετάλλια ήρθαν από τις δύο πρωταγωνίστριες Γεωργία Δερμεντζόγλου και Αναστασία Σμιλιάνη στα αγωνίσματα τις πεταλούδας για την πρώτη και του προσθίου για την δεύτερη. Και οι δύο πήραν την πρώτη θέση στα αγωνίσματα των 100 και 200 μέτρων και την Τρίτη θέση στο αγώνισμα των 50. Το 7ο και 'παλικαρίσιο' μετάλλιο ήρθε από την Μυρτώ Μαριόγλου η οποία ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου στα 200μ μικτής ατομικης.

Στους απογευματινούς μεγάλους τελικούς κατάφεραν να προκριθούν και να διεκδικήσουν θέσεις ανάμεσα στους 8 καλύτερους οι εξής . Βασίλης Ρίσκος, Μασούτη Μαριάνα , Σαββαπετράκης Ανδρέας , Λαφαζάνης Δημήτρης και οι μόλις 13 χρονών Κόκκινος Θανάσης και Κωνστανίνα Μάλαμα.

Στους μικρούς τελικούς προκρίθηκαν οι εξής. Ναβροζίδης Ταξιάρχης, Σαπάνη Ζωή, Κωνσταντίνου Γιώργος, Χαλκιάς Θοδωρής, Κυριακίδης Βασίλης και η Καμπούρη Κική.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους... Καλή δύναμη για την συνέχεια!!!