Στο δρόμο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

                                                                                                                          Στην τελική ευθεία για τους Πανελλήνιους αγώνες έχει μπει η αγωνιστική μας ομάδα καθώς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν τα Εθνικά Πρωταθλήματα και είναι στην ευχάριστη θέση να συμπληρώσει ένα ακόμη όνομα στη λίστα της με μια επίτευξη ορίου, στο 90΄θα λέγαμε, από τον Χρήστο Κολώνια στα 100μ πρόσθιο στη Καβάλα.

Την αυλαία των αγώνων ανοίγουν οι παίδες-κορασίδες που πέφτουν στη μάχη 11-14 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο .

Ακολουθούν οι παμπαιδες και παγκορασιδες Α΄ των οποίων οι αγώνες θα γίνουν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου 16-18 Ιουλίου και θα δώσουν την σκυτάλη στους μικρότερους ηλικιακά παμπαίδες και παγκορασιδές Β΄ στο ίδιο κολυμβητήριο στις 20-22 Ιουλίου.

Στη συνέχεια έχουμε τους έφηβους και νεάνιδες στα Ιλίσια στις 26-28 Ιουλίου , για να ολοκληρωθεί αυτός ο μαραθώνιος αγώνων με την Open στο κολυμβητήριο του Αλίμου στις 2-5 Αυγούστου.

Για όσους δεν κατάφεραν κάποιο όριο που θα τους δώσει το εισιτήριο στους αγώνες οι προπονητές σας εύχονται πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για την προσπάθεια, την επιμονή .

Προπονητές και διοίκηση ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και να γνωρίζεται εκ των προτέρων ότι πιστεύουμε σε εσάς και είμαστε περήφανοι για σας.