Ραντεβού στο Ιβανώφειο!!!

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 15.30 η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή αντιμετωπίζει την Λάρισα στο Ιβανώφειο και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του κολυμβητικού μας θα δώσουν το «παρών», προκειμένου να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία του γεμάτου γηπέδου.
Το προαγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή θα βρεθεί σύσσωμο μαζί με τους προπονητές αυτού στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ στην προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στις νίκες. 

Σάββατο (25/1) η Κοπή Βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η ετήσια εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος του Ηρακλή θα συνδυαστεί με την κοπή της Βασιλόπιτας, στο Ολυμπιακό Μουσείο, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 16.30.
Σε αυτήν θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις για την αγωνιστική σεζόν που προηγήθηκε, των αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν μετάλλια και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.
Μία καθιερωμένη εδώ και χρόνια γιορτή, με παρουσίαση επίσης βίντεο των «δελφινιών» του Ηρακλή αλλά και εκπλήξεις. 

Ρεκόρ και διακρίσεις στην Καβάλα

Στους διεθνείς αγώνες «Απόστολος Παύλος 2020» που διεξήχθησαν στην Καβάλα, συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Καλαϊτζής έλαβε μέρος σε δύο τελικούς, τερματίζοντας τέταρτος στα 50μ. πεταλούδα και πέμπτος στα 50μ ελεύθερο, πιάνοντας παράλληλα το επιθυμητό όριο.
Κάτι που συνέβη και με τον Στάθη Μπινουμάκη στα 100μ ελεύθερο, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Ζωή Σαπάνη, Δήμος Χαραβιτσίδης, Ελεάνα Λεμονίδου, Δέσποινα Ευαγγελοπούλου, Νικόλας Κατσαρός και Αλέξανδρος Παπαχρήστου. Όσον αφορά την Χριστίνα Κοσμίδου, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό στα 200μ ύπτιο. 

«Έλαμψαν» τα προαγωνιστικά στο Ποσειδώνιο

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή για την παρουσία του προαγωνιστικού τμήματος στους αγώνες της ΚΟΕ που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο, το τριήμερο 17-19 Ιανουαρίου.
Η εμφάνιση των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς σημείωσαν πολλά ατομικά ρεκόρ και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει των Χειμερινών αγώνων (21-23 Φεβρουαρίου).
Νωρίτερα, θα προηγηθούν τα «ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2020», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Ποσειδώνιο 1-2 Φεβρουαρίου. 

Πετυχημένη η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων

Με ικανοποίηση συνοδεύτηκε η Χειμερινή Ημερίδα Ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο, καθώς αρκετοί αθλητές και αθλήτριες του Ηρακλή εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Αγώνες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με σπουδαίες επιδόσεις που τους κατατάσσουν ψηλά στη σχετική λίστα της χώρας.
Οι Μάνος Χαλκιάς (100 και 200μ. ύπτιο, 800 ελεύθερο), Αντρέι Κρίστενσεν (50μ ελεύθερο) και Στάθης Μπινουμάκης (50μ ελεύθερο) τα κατάφεραν για πρώτη φορά, ενώ όρια έπιασαν και οι Δέσποινα Ευαγγελοπούλου (200μ πρόσθιο Κορασίδων) και Βασίλης Κυριακίδης (50, 100μ πεταλούδα Παίδων).