''Αλεξάνδρεια Junior 2017''.

                                                                                                            Με αρκετά μετάλλια, πολύ καλές επιδόσεις και πάνω από όλα την πολύ καλή συμπεριφορά, ομαδικότητα και στήριξη που έδειξε το κάθε παιδί για το συναθλητή-τρια του κύλισαν οι αγώνες του Σαββάτου στο Εθνικό κολυμβητήριο στα ''Αλεξάνδρεια Junior''.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά αγωνίστηκαν και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικά στυλ με σχετικά κακές καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα όμως να ανταπεξέλθουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα ενώ κάποιοι κατέκτησαν για 1η φορά κάποιο μετάλλιο . Η συνέχεια προβλέπεται σπουδαία με πολύ αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα: ''Αλεξάνδρεια Junior 2017''.

Καλή εμφάνιση και....προετοιμασία!

                                                                                                                 Πολύ καλή παρουσία, αρκετά μετάλλια και μικρούς και μεγάλους τελικούς ήταν ο απολογισμός για τους 21 κολυμβητές μας που συμμετείχαν στα ''35α Νιόβεια'' όπου διεξήχθηκαν για 1η φορά στην πόλη της Καβάλας.

Οι επιδόσεις των αθλητών μας κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο για την εποχή και το αποτέλεσμα αυτών ήταν να κατακτήσουν αρκετά μετάλλια αλλά και μία ακόμα κολυμβήτρια να πετύχει το όριο για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή εμφάνιση και....προετοιμασία!

Μελλοντικά δελφίνια!

                                                                                                       Με δύο αγωνιστικά Σαββατοκύριακα έκλεισε για φέτος η χειμερινή περίοδος για την Προαγωνιστική ομάδα του Ηρακλή.

Το προηγούμενο Σάββατο 25 δελφινάκια ηλικίας 9 και 10 ετών κολύμπησαν στην Θεσσαλονίκη στους Χειμερινούς Αγώνες Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Μελλοντικά δελφίνια!

Βραβεύσεις κολυμβητικού τμήματος 2017.

                                                                                                 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή θα πραγματοποιήσει την ετήσια τελετή των βραβέυσεων στην οποία θα τιμηθούν οι κολυμβητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους (αγωνιστικές και σχολικές) για την σεζόν 2015-2016 όπως και διάφορες άλλες ''ειδικές'' βραβεύσεις με επίτιμους καλεσμένους.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. στο "Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού" Θεσσαλονίκης.
Η φετινή εκδήλωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα προβληθούν και διάφορα βίντεο που θα μας θυμήσουν τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά, μια χρονιά με τεράστιες ομαδικές και ατομικές επιτυχίες για τον σύλλογο μας

Σας περιμένουμε....

Ηρακλής με ψυχή και πάθος!

                                                                                                                   Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μας στους Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Καβάλας.

Οι 37 αθλητές μας που συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κατάφεραν να κατακτήσουν 41 μετάλλια εκ των οποίων 17 χρυσά,12 ασημένια και 12 χάλκινα πετυχαίνοντας αρκετά ατομικά ρεκόρ και σημαντικές επιδόσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Ηρακλής με ψυχή και πάθος!