Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Αγώνες ορίων στο Εθνικό κολυμβητήριο

Το Σάββατο 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο έκτακτη ημερίδα ορίων για τις Αγωνιστικές Κατηγορίες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο ενότητες πρωϊ και απόγευμα

 Τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών, ενώ ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε έως και τέσσερα (4) αγωνίσματα, δύο (2) σε κάθε αγωνιστική ενότητα.

Περιμένουμε με αγωνία τις προσπάθειες των κολυμβητών που δεν έχουν πετύχει τα προβλεπόμενα όρια για την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες όπως του Αλέξανδρου Σαχίνη και του Αλέξανδρου Σωτηρίου οι οποίοι στους τελευταίους αγώνες ορίων της Καβάλας πλησίασαν πολύ στο στόχο τους

 

Επίλεκτοι κολυμβητές

Επίλεκτοι κολυμβητές

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία τα ονόματα των επίλεκτων κολυμβητών για το 2012 .

Στους επίλεκτους εντάσονται κολυμβητές που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους.

Στην ουσία είναι μια προεθνική ομάδα μικρών ηλικιών 12 έως 15 ετών.

Αυτοί είναι: Ραυτοπούλου Φιλιώ , Αντωνιάδης Στέφανος, Πολυχρονιάδης Άγγελος, Λάμπρου Κέλλυ, Πελκούδη Κατερίνα , Ματθαίος Χουζούρης. 

 

Διεθνές meeting Λευκός Πύργος

Το δυνατότερο τεστ πριν τους θερινούς αγώνες έδωσαν οι μικροί κολυμβητές μας. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου έλαβαν μέρος στο διεθνές meeting Λευκός Πύργος που διοργάνωσε η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες είχαν τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία , αφού συμμετείχαν  900 κολυμβητές από 60 συλλόγους και 7 χώρες.

Διαβάστε περισσότερα: Διεθνές meeting Λευκός Πύργος