Σαββατοκύριακο χαράς!

                                                                                                          Πολύ ιδιάτερο και πολύ γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την διεξαγωγή των ''Μακεδονικών'' αγώνων, την ολοκλήρωση της Ημερίδας ορίων από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και με ένα ευχάριστο γεγονός, τον γάμο του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Κοσμίδη.

Σε ένα κρύο και βροχερό Εθνικό κολυμβητήριο λόγω του άστατου καιρού η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή και περιείχε κατακτήσεις αρκετών μεταλλίων, δύο νέα ρεκόρ συλλόγου αλλά και προσθήκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με επίτευξη ορίων.

Διαβάστε περισσότερα: Σαββατοκύριακο χαράς!

Σαν τον παλιό, καλό καιρό!

                                                                                                                             Παλιές καλές εποχές θύμισε το διεθνές meeting ''AKROPOLIS'' που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαϊου στην Αθήνα στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες συμμετείχε όλη η ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης και με την συμμετοχή κάποιων ξένων χωρών το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό με Πανελλήνια ρεκόρ να σπάνε, όρια για το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό να επιτυγχάνονται και πολλές καλές επιδόσεις να γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα: Σαν τον παλιό, καλό καιρό!

Πρεμιέρα στην πόλη μας!

                                                                                                           Καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με 7 μετάλλια αλλά και ατομικά ρεκόρ περιείχε η συμμετοχή των 44 κολυμβητών του Αγωνιστικού μας τμήματος στους αγώνες ''Αρήστεια 2017'' το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι πρώτοι αγώνες!!! που έλαβε μέρος η ομάδα μας στην ίδια της την πόλη για την φετινή σεζόν σε 50άρα πισίνα καθώς το κλείσιμο του Ποσειδωνίου παραμένει.

Διαβάστε περισσότερα: Πρεμιέρα στην πόλη μας!

''Λευκός Πύργος'' 2017.

                                                                                                      Ένα από τα πιο συναρπαστικά Σαββατοκύριακα πέρασε για την Προαγωνιστική μας ομάδα, το Σαββατοκύριακο του 'Λευκού Πύργου'.

Οι πιο ανταγωνιστικοί αγώνες Προαγωνιστικών διεξήχθησαν και φέτος στην πόλη μας με μεγάλο πλήθος αθλητών και ομάδες από την περιφέρεια μας , την Δράμα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, την Κρήτη, την Κύπρο την Βουλγαρία κ.α.

Διαβάστε περισσότερα: ''Λευκός Πύργος'' 2017.

Θετικό πρόσημο στους Βαλκανικούς.

                                                                                                                  Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο κολυμβητής μας Θανάσης Στεφόπουλος στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθησαν στην Βουλγαρία και την πόλη της Σόφιας.

Οι αγώνες είχαν αρκετά μεγάλο συναγωνισμό, το επίπεδο ήταν υψηλό και οι εμπειρίες που αποκόμισε ήταν τεράστιες.

Διαβάστε περισσότερα: Θετικό πρόσημο στους Βαλκανικούς.