''ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2018''

                                                                                                                                 Με καλές επιδόσεις συνέχισαν για 2ο συνεχή Σαββατοκύριακο οι κολυμβητές μας συμμετέχοντας στους κολυμβητικούς αγώνες ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ο σύλλογος μας αγωνίστηκε με 40 αθλητές στους αγώνες όπου έδειξαν σε καλή κατάσταση σε ένα από τα τελευταία τεστ ενόψει των Χειμερινών αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα: ''ΑΡΗΣΤΕΙΑ 2018''

52 με όριο!!!

                                                                                                          Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε η πρώτη ημερίδα ορίων για το 2018 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της καθώς οι αθλητές της ομάδας φάνηκαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση για την περίοδο και έκαναν αρκετά ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα: 52 με όριο!!!

Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

                                                                                                                                 Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει το 2017 για το Αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή. Ένα ακόμα Πανελλήνιο ρεκόρ για την ομάδα μας για 3ο συνεχές Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Grand Prix Χριστουγέννων στην 25άρα πισίνα του Βόλου στις 9,10 Δεκεμβρίοιυ.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Καλή χρονιά με χαμόγελα.

                                                                                                   Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο Αγωνιστικό και Προαγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή μας σε Ποσειδώνιο και Εθνικό κολυμβητήριο αντίστοιχα.

Προπονητές και έφοροι ευχήθηκαν για μία καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στα παιδιά και τις οικογένειες τους ευελπιστώντας πως το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή χρονιά με χαμόγελα.

Όρια και ρεκόρ!

                                                                                                                 Σπουδαίες συγκινήσεις μας ''επιφύλασαν'' τα ''25α Αλεξάνδρεια'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 2 με 4 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες έιχαν αρκετά μεγάλο συναγώνισμο καθώς συμμετείχαν 960 κολυμβητές-τριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από 7 διαφορετικές χώρες με την Τουρκία να έχει 80 συμμετοχές στους αγώνες.

Ο Ηρακλής μας εκπροσωπήθηκε από 55 αθλητές όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους.

Διαβάστε περισσότερα: Όρια και ρεκόρ!