52 με όριο!!!

                                                                                                          Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε η πρώτη ημερίδα ορίων για το 2018 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της καθώς οι αθλητές της ομάδας φάνηκαν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση για την περίοδο και έκαναν αρκετά ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα: 52 με όριο!!!

Καλή χρονιά με χαμόγελα.

                                                                                                   Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο Αγωνιστικό και Προαγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή μας σε Ποσειδώνιο και Εθνικό κολυμβητήριο αντίστοιχα.

Προπονητές και έφοροι ευχήθηκαν για μία καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στα παιδιά και τις οικογένειες τους ευελπιστώντας πως το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Διαβάστε περισσότερα: Καλή χρονιά με χαμόγελα.

Όρια και ρεκόρ!

                                                                                                                 Σπουδαίες συγκινήσεις μας ''επιφύλασαν'' τα ''25α Αλεξάνδρεια'' που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο 2 με 4 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες έιχαν αρκετά μεγάλο συναγώνισμο καθώς συμμετείχαν 960 κολυμβητές-τριες από όλη την Ελλάδα αλλά και από 7 διαφορετικές χώρες με την Τουρκία να έχει 80 συμμετοχές στους αγώνες.

Ο Ηρακλής μας εκπροσωπήθηκε από 55 αθλητές όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους.

Διαβάστε περισσότερα: Όρια και ρεκόρ!

Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

                                                                                                                                 Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει το 2017 για το Αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή. Ένα ακόμα Πανελλήνιο ρεκόρ για την ομάδα μας για 3ο συνεχές Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Grand Prix Χριστουγέννων στην 25άρα πισίνα του Βόλου στις 9,10 Δεκεμβρίοιυ.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Ρεκόρ με Πανελλήνια ρεκόρ!

                                                                                                            Πολύ καλή εμφάανιση για την εποχή πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας στην 2η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix που διεξήχθη στο Εθνικό κολυμβητήριο και στην 25άρα πισίνα.

Αρκετοί κολυμβητές μας κατάφεραν να πετύχουν ατομικά ρεκόρ και να ''πιάσουν'' κάποιο όριο για τους Χειμερινούς Αγώνες εν μέσω κούρασης λόγω των επίπονων προπονήσεων.

Διαβάστε περισσότερα: Ρεκόρ με Πανελλήνια ρεκόρ!