Παράδοση στις Σέρρες.

                                                                                                          Στην πρώτη αγωνιστική συμμετοχή της Προ-Αγωνιστικής κατηγορίας εκτός πόλης συμμετείχαν το Σάββατο στην πόλη των Σερρών στα «OIKONOMEIA 2017» 54 "Super Ηρακλάκια" με απόλυτη επιτυχία.

Για ακόμη μια χρονιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν χαρούμενους τους γονείς τους αφήνοντας ικανοποιημένους και αισιόδοξους τους προπονητές τους για την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα: Παράδοση στις Σέρρες.

Καλή παρουσία στις Σέρρες.

                                                                                                  Με καλούς χρόνους και αρκετά ατομικά ρεκόρ για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε η 1η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix στην 25αρα πισίνα της πόλης των Σερρών.

Η ομάδα μας συμμετείχε με 28 κολυμβητές και κολυμβήτριες όπου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αρκετά αγωνίσματα πετυχαίνοντας καλούς χρόνους και βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα για την συνέχεια.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το Αγωνιστικό τμήμα στις 24-26 του Νοεμβρίου στην πόλη μας και την 25αρα του Εθνικού για την 2η Προκριματική Ημερίδα Grand Prix.

Με το δεξί οι μικροί.

                                                                                              Με το δεξί ξεκίνησε το τμήμα της Προ-αγωνιστικής μας ομάδας όπου αγωνίστηκε στα ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ JUNIOR 2017'' στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην επαναλειτουργία του μέτα από ένα χρόνο.

Με 50 συμμετοχές στο πρώτο ¨τεστ¨ των κολυμβητών, με μια εξαιρετική παρουσία για ακόμα μια φορά στην κερκίδα που ξεχωρίζει και μια πολύ δυνατή αγωνιστική εμφάνιση για την εποχή δήλωσε παρών ο Ηρακλής.

Διαβάστε περισσότερα: Με το δεξί οι μικροί.

Οι ''Νέοι'' του Ηρακλή!

                                                                                                                                Αρκετοί νέοι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Αγωνιστικού τμήματος θα φορανε από φέτος το σκουφάκι του ημίθεου καθώς ανήκουν εδώ και μερικές μέρες στην οικογένεια στου Ηρακλή με κάποιους από αυτούς να έχουν μεγάλες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Διαβάστε περισσότερα: Οι ''Νέοι'' του Ηρακλή!

Ξεμούδιασμα με αγώνες.

                                                                                                         Στους πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Αγωνιστικού μας τμήματος αλλά των Ακαδημιών μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Οι μεγαλύτεροι αγωνίστηκαν στην Ημερίδα Ορίων των Συλλόγων το Σάββατο ενώ οι μικρότεροι στην Γιορτή του κολυμβητή την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα: Ξεμούδιασμα με αγώνες.