Το φλουρί στους....!

                                                                                                                             Την βασιλόπιτα για το 2017 έκοψε το κολυμβητικό τμήμα της ομάδας για τα τμήματα της Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής.

Οι κολυμβητές μας αντάλλαξαν ευχές για τον καινούριο χρόνο ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι τυχεροί για το Αγωνιστικό τμήμα ήταν ο Χρήστος Χαρατάσος και η Μελίνα Λιακοπούλου.

και το Προαγωνιστικό τμήμα ο Δημήτρης Τούλας και η Ελένη Τρυφωνίδου.

Οι τέσσερις τυχεροί εκτός από το φλουρί κέρδισαν και μία δωροεπιταγή από κατάστημα κολυμβητικών ειδών.

 

Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

                                                                                                                          Με ένα χάλκινο μετάλλιο,αρκετούς τελικούς και 2 ρεκόρ Ηρακλή επέστρεψαν οι κολυμβητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθει 10-12 Ιουνίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι φετινοί αγώνες είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς δύο ''σημαίες'' τις Ελλήνικής κολύμβησης ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στην καριέρα τους καθώς ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την ενεργό δράση (Ο Γιαννιώτης έχει και τους Ολυμπιακούς στο Open Water τον Άυγουστο).

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλιο,ρεκόρ και τελικοί!

Καλό Πάσχα!

                                                                                                                 Το κολυμβητικό τμήμα του Ηρακλή σας εύχεται ό,τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας, να είστε πάντα χαρούμενοι, υγιείς και ευτυχισμένοι.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα για όλους...!

Στην Ρουμανία η Ραυτοπούλου!

Στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων θα συμμετέχει το Σαββατοκύριακο η Φιλιώ Ραυτοπούλου με το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος,εκπροσωπόντας για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα την χώρα μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη της Οραντέα που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ρουμανίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία.

Η Φιλιώ θα αγωνιστεί συνολικά σε 6 αγωνίσματα μέσα σε δύο μέρες (800 ελεύθερο Σάββατο πρωί,  100 ελεύθερο και 4χ200 ελεύθερο Σάββατο απόγευμα,  200 ελεύθερο Κυριακή πρωί,  400 ελεύθερο και 4χ100 ελεύθερο Κυριακή απόγευμα).

Εκδρομή,αγώνες και παρέα...

Κάπως έτσι ήταν η Κυριακή που μας πέρασε για τα 62 προαγωνιστικά, 5 προπονητές και τον συνοδό του Ηρακλή. Η ομάδα ταξίδεψε στην Βέροια για έναν φιλικό αγώνα με την πολύ φιλόξενη τοπική ομάδα Ν.Α.Σ.Η.

Τα παιδιά κολύμπησαν με επιτυχία το καθένα πάνω από 2 αγωνίσματα έχοντας την πρώτη τους αγωνιστική επαφή για την φετινή χρονιά. Οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους και οι γονείς θαύμασαν και χειροκρότησαν τα Ηρακλάκια τους. Καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες που πλησιάζουν...

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.