Η παρέα μεγάλωσε...

                                                                                                           Καλές επιδόσεις και επίτευξη ορίων ήταν ο απολογισμός μετά το πέρας της 2ης θερινής ημερίδας ορίων στις 17 και 18 Ιουνίου στην 50άρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Κατά γενικές γραμμές η παρουσία μας στους αγώνες κρίθηκε ικανοποιητική ένα μήνα πριν τον τελικό προορισμό της χρονιάς με αρκετά παιδιά να πετυχαίνουν ρεκόρ και καλές επιδόσεις και με την ομάδα να μεγαλώνει για τους Πανελλήνιους κατά δύο άτομα.

Διαβάστε περισσότερα: Η παρέα μεγάλωσε...

Θερινοί Αγώνες 2017!

                                                                                                                        Με τους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών ολοκλήρωσαν οι μικροί της ομάδα μας την φετινή της χρονιά. Μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Μια χρονιά με δύσκολες συνθήκες , με ένα κλειστό Ποσειδώνιο και έναν δύσκολο και κρύο χειμώνα. Η συλλογική προσπάθεια όλων έφερε αξέχαστες στιγμές στα μικρά Ηρακλάκια μας. 72 παιδιά έγιναν περισσότερο φίλοι από ποτέ και πέτυχαν σπουδαία πράγματα φέτος.

Διαβάστε περισσότερα: Θερινοί Αγώνες 2017!

Σαββατοκύριακο χαράς!

                                                                                                          Πολύ ιδιάτερο και πολύ γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την διεξαγωγή των ''Μακεδονικών'' αγώνων, την ολοκλήρωση της Ημερίδας ορίων από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και με ένα ευχάριστο γεγονός, τον γάμο του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Κοσμίδη.

Σε ένα κρύο και βροχερό Εθνικό κολυμβητήριο λόγω του άστατου καιρού η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή και περιείχε κατακτήσεις αρκετών μεταλλίων, δύο νέα ρεκόρ συλλόγου αλλά και προσθήκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με επίτευξη ορίων.

Διαβάστε περισσότερα: Σαββατοκύριακο χαράς!

Επιτυχίες στο Open Water.

                                                                                                                  Με την 2η θέση στην Γενική βαθμολογία, τρία μετάλλια και πολύ καλές εμφανίσεις από τους κολυμβητές -τριες της ομάδας μας έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην λίμνη της Βεγορίτιδας και αποτελεί κριτήριο για την πρόκριση των συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες στο Open Water.

Σαν τον παλιό, καλό καιρό!

                                                                                                                             Παλιές καλές εποχές θύμισε το διεθνές meeting ''AKROPOLIS'' που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαϊου στην Αθήνα στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στους αγώνες συμμετείχε όλη η ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης και με την συμμετοχή κάποιων ξένων χωρών το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό με Πανελλήνια ρεκόρ να σπάνε, όρια για το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό να επιτυγχάνονται και πολλές καλές επιδόσεις να γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα: Σαν τον παλιό, καλό καιρό!