Καλή κολυμβητική χρονιά!

                                                                                                         Μετά από ξεκούραση ενός μήνα λόγω των καλοκαιρινών διακοπών οι κολυμβητές της Αγωνιστικής μας κατηγορίας επιστρέφουν στις πισίνες με την συνάντηση τους να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 17:45 στο Εθνικό κολυμβητήριο.

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην Αγωνιστική ομάδα και την ηλικία των 2004 και να τους ευχηθούμε καλή αρχή.

ΚΑΛΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...Σας περιμένουμε 17:45 στο Εθνικό κολυμβητήριο...

Βιβή Κρητικού, η 10η της παρέας!

                                                                                                                  Με ένα επίσημο δελτίο τύπου η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα τους κολυμβητές και κολυμβήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών/Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων που θα διεξαχθεί 9-11 Σεπτεμβρίου στο Πιομπίνο της Ιταλίας.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται η κολυμβήτρια μας Βιβή Κρητικού όπου θα λάβει μέρος στα 7500μ Νεανίδων και στην σκυταλοδρομία 4χ1250 (19 ετών και κάτω).

Διαβάστε περισσότερα: Βιβή Κρητικού, η 10η της παρέας!

Χρυσή χρονιά...Πρωταθλητές 2016!!!

                                                                                                                     Από το πρωί που έχω ξυπνήσει (αν υποθέσουμε ότι κοιμήθηκα το βράδυ από την υπερένταση) προσπαθώ να ανασυνταχθώ για να γράψω το καθιερωμένο άρθρο όπως μετά από κάθε αγωνιστική και μη δραστηριότητα της ομάδας.

Δυστυχώς δεν μπορούσα....Δεν έχω λόγια ή μάλλον δεν έχω λέξεις για να περιγράψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ''θεέ μου σε ευχαριστώ για όλο αυτό που ζήσαμε''...Η αδρεναλίνη στα ύψη, φοβερές στιγμές, τεράστιες συγκινήσεις, απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκίνησε με κάποιες ατυχίες και κατέληξε λαμπρά για την ομάδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: Χρυσή χρονιά...Πρωταθλητές 2016!!!

Ο Ηρακλής στο Ρίο!

                                                                                                              Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο θα φτάσει η χάρη του Ηρακλή μας καθώς ο Κύπριος κολυμβητής της ομάδας μας Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου θα εκπροσωπήσει την χώρα της Κύπρου στο αγώνισμα των 400μ ελεύθερο.

Ο Ιάκωβος αναχώρησε χθες για την πόλη της Βραζιλίας μαζί με τον παλιό προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Χουζούρη όπου είναι ο συνοδός προπονητής στο άθλημα της κολύμβησης για την ομάδα της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ηρακλής στο Ρίο!

Η ώρα των ''μεγάλων''.

                                                                                                                                                             Στην Θεσσαλονίκη πέφτει το ενδιαφέρον της Ελληνικής κολύμβησης και της ομάδας μας όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων απο 21 έως 24 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με έναρξη την Πέμπτη 21/7 και 17.30 με τα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων και κατάληξη της διοργάνωσης την Κυριακή το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα: Η ώρα των ''μεγάλων''.