Σε νέες πολιτείες!

                                                                                               Κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα είναι από αυριο η κολυμβήτρια μας Βιβή Κρητικού καθώς αναχωρεί σήμερα για την πολιτεία της Ιντιάνα όπου και θα σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Indiana State University.

Η Βιβή κέρδισε την πλήρη υποτροφία για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο από τις αγωνιστικές της επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων τα προηγουμενα χρόνια και παράλληλα με τiς σπουδές της θα κολυμπάει και θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της στην κολυμβητική ομάδα του Indiana State.

Διαβάστε περισσότερα: Σε νέες πολιτείες!

Οχτάδα για την Ραυτοπούλου στο Ευρωπαϊκό!

                                                                                                                        Την 8η θέση με την σκυταλοδρομία 4χ1250μ κάτω των 19 ετών κατέκτησε η κολυμβήτρια μας Φιλιώ Ραυτοπούλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Μασσαλίας στην Γαλλία.

Η Εθνική ομάδα όπου συμμετείχε με τους Νέγρη Δημήτρη,Ραυτοπούλου Φιλιώ ,Κατσιάρα Αφροδίτη και Εγγλεζάκη Κωνσταντίνο κάνοντας σπουδαία προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην οχτάδα και ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ξεπερνώντας χώρες με σπουδαία παράδοση στο αγώνισμα.

Διαβάστε περισσότερα: Οχτάδα για την Ραυτοπούλου στο Ευρωπαϊκό!

Το πιο γλυκό απ'όλα!!!

                                                                                                        Οι ανεπανάληπτες και μαγικές στιγμές που ζήσαμε για ακόμα μία χρονιά σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, αυτή την φορά στο κολυμβητήριο της Πάτρας στις 13-16 Ιουλίου τείνουν να γίνουν μία συνήθεια που έγινε λατρεία. 

Ο Ηρακλής φώναξε για ακόμα μία χρονιά παρών και με μία καταπληκτική εμφάνιση στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Νεανίδων με 124,5 βαθμούς ενώ κατετάγη 2ος και στην Γενική Βαθμολογία Εφήβων-Νεανίδων με 186,5 βαθμούς κερδίζοντας συνολικά 16 μετάλλια ( 4 χρυσά, 4 ασημένια, 8 χάλκινα) στην κατηγορία αυτή.

Διαβάστε περισσότερα: Το πιο γλυκό απ'όλα!!!

Στην θάλασσα της Μασσαλίας.

                                                                                                                                                Για την Γαλλία και συγκεκριμένα την πόλη της Μασσαλίας όπου γεννήθηκε ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς αναχωρεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου η κολυμβήτρια μας Φιλιώ Ραυτοπούλου όπου θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτής θάλασσας Νέων-Νεανίδων στις 4-6 Αυγούστου με την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα: Στην θάλασσα της Μασσαλίας.

Τεράστια ψυχή!

                                                                                                Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες των τελευταίων χρόνων λόγω καιρικών συνθηκών ο κολυμβητής μας Χρήστος Χαρατάσος κατάφερε να διασχίσει σε 8 ώρες τον Τορωναίο κόλπο και να τερματίσει πρώτος στον 47ο Διάπλου Τορωναίου.

Ο Χρήστος αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τα μεγάλα κύματα που είχαν δημιουργηθεί από τους ανέμους των 5 μποφόρ και από τα πολύ έντονα και αντίθετα ρεύματα που είχε η θάλασσα αλλά δεν τα παράτησε, έδειξε τεράστια ψυχή και σθένος και με την επιμονή που τον χαρακτηρίζει κατάφερε να φτάσει στην Νικήτη λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου αλλά και η ζεστή αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα: Τεράστια ψυχή!