Ελσίνκι 2018.

                                                                                                                Ένας τελικός στην σκυταλοδρομία και δύο προκρίσεις στα ημιτελικά ήταν η συγκομιδή για τον κολυμβητή μας Γιώργο Ασπουγαλή από τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων-Νεανίδων του Ελσίνκι.

Σε ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου όπου τα πάντα κρίνονταν σε μερικά εκατοστά ο Γιώργος κατέλαβε την 8η θέση στα 4χ100 μικτή Νέων κολυμπώντας το στυλ του προσθίου ενώ στα ατομικά του αγωνίσματα δεν είχε την τύχη με το μέρος του μένοντας εκτός τελικού για μόλις 3 εκατοστά στα 50μ πρόσθιο και για 23 εκατοστά στα 100μ πρόσθιο όπου κατέλαβε την 10η θέση και στα δύο αγωνίσματα.

Διαβάστε περισσότερα: Ελσίνκι 2018.

Στο Ελσίνκι ο Ασπουγαλής.

                                                                                                                               Στο Ελσίνκι της Φιλάνδίας βρίσκεται ο κολυμβητής της ομάδας μας Γιώργος Ασπουγαλής με την Εθνική ομάδα για να εκπροσωπήσει την χώρα μας και τον Ηρακλή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων όπου θα διεξαχθεί από 4 έως 8 Ιουλίου.

Μαζί του στην προσπάθεια του για μία διάκριση θα βρίσκεται και ο προπονήτής της ομάδας Μίλτος Χαλκίας.

Καλή επιτυχία Γιώργο...Σου ευχόμαστε τα καλύτερα...Είμαστε μαζί σου...

Ιδανικό φινάλε!

                                                                                                        Η φετινή χρονιά για την προαγωνιστική κατηγορία θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο καθώς η ομάδας μας αναδείχθηκε Πολυνίκης σύλλογος στην πόλη των Σερρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ακολούθησε η τρίτη θέση στην γενική κατάταξη στους αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Πτολεμαίδας.

Διαβάστε περισσότερα: Ιδανικό φινάλε!

Μετάλλια και εμπειρίες.

                                                                                                                        Με τρία μετάλλια αλλά και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών οι 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν για τη ομάδα μας.

Η σύνθεση της φετινής ομάδας είχε μία ιδιαιτερότητα καθώς στην σύνθεση της υπήρχαν αρκετοί μικροί σε ηλικία αθλητές αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Μετάλλια και εμπειρίες.

Κολυμπώντας στα ''Ανοιχτα''.

                                                                                                        Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές μας που συμμετείχαν στην Ημερίδα πρόκρισης Εθνικών ομάδων στο άθλημα της Ανοιχτής θάλασσας το Σαββατοκύριακο στην Αγία Τριάδα της Θεασσαλονίκης.

Η ομάδα μας συμμετείχε με τους Βαρσάμη Ανδρέα (10χμ Νέων Ανδρών), Αποστόλου Γεωργία (7,5 χμ Νεανίδων) και Συμεντεριάδη Σπύρο (5χμ Παίδων). Ο Ανδρέας και πιο έμπειρος της παρές κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία του ενώ η Γεωργία και ο Σπύρος στην 1η τους επίσημη εμφάνιση σε αγώνα Ανοιχτής θάλασσας κατετάγησαν 2οι στην κατηγορία τους έχοντας πολύ καλή τακτική.