Η εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος

Η καθιερωμένη εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα: Η εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος

Swim to Win Χρήστο!!!!

                    Στην χορηγική ομάδα SWteam (Swim to win) ανήκει και εδώ και μερικές μέρες ο κολυμβητής της ομάδας μας Χρήστος Κιτσούλης.Η εταιρεία κολυμβητικής και αθλητικής ένδυσης που βρίσκεται πίσω από αυτή τη χορηγία είναι το Swimming Planet.com και θα χορηγήσει στον κολυμβητή μας αγωνιστικό μαγιώ, μαγιώ προπόνησης,φούτερ,t-shirts,τσάντα,καπέλα και άλλα.

Διαβάστε περισσότερα: Swim to Win Χρήστο!!!!

Σε καλό δρόμο τα Προαγωνιστικά!!!

                                                       Με 21 μετάλλια στην τροπαιοθήκη τελείωσαν οι Χειμερινοί Αγώνες της προαγωνιστικής κατηγορίας (ηλικίες 9-12 ετών).Η ομάδα μας συμμετείχε με 40 αθλητές στο σύνολο από 10-12 ετών και κατέκτησε 21 μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, από αυτά τα 5 ήταν χρυσά, τα 6 ασημένια, τα 10 χάλκινα και πολλές θέσεις στην πρώτη οκτάδα.Η ομάδα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της με συνθήματα, ζητωκραυγές και χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα: Σε καλό δρόμο τα Προαγωνιστικά!!!

Ο Εθνικός μας Χρήστος!!!

                                              Το εθνόσημο στο στήθος θα φορέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Χρήστος Κιτσούλης. Μετά την περσινή του συμμετοχή στην Πολυεθνή συνάντηση της Κέρκυρας φέτος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Πολυεθνή συνάντηση που θα διεξαχθεί 6 και 7 Απριλίου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Εθνικός μας Χρήστος!!!

Εφτά τελικοί,Ένα μετάλλιο!!!!

                                       Εφτά τελικοί,ένα χάλκινο μετάλλιο και αρκετά ατομικά ρεκόρ ήταν ο απολογισμός στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που τελείωσε σήμερα στην πόλη της Λάρισας.Το μετάλλιο κατέκτησε ο Χαράλαμπος Γεωργίου παίρνοντας την 3η θέση στα 200 πεταλούδα ενώ ο Κιτσούλης Χρήστος συμμετείχε σε 2 τελικούς(50 πρόσθιο,200 μικτή) και η σκυταλοδρομία 4 χ 200 των ανδρών σε ακόμα ένα τελικό όσο αναφορά την 1η μέρα.

Διαβάστε περισσότερα: Εφτά τελικοί,Ένα μετάλλιο!!!!