3+1 στους Πανελλήνιους.

                                            Τέσσερα ακόμα παιδιά προστέθηκαν στην παρέα για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών μετά την έκτακτη ημερίδα ορίων που διεξήχθει το Σάββατο 13 Απριλίου στο Ποσειδωνιο κολυμβητήριο.Οι αγώνες είχαν φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα διατέθηκαν για την θεραπεία της μικρής κολυμβήτριας Μαργαρίτας που υφίσταται τεράστια δοκιμασία από την επάρατη νόσο.

Διαβάστε περισσότερα: 3+1 στους Πανελλήνιους.

Βραβεύσεις Κολυμβητικού!

                                                                              Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια βράβευση των αθλητών της ομάδας μας στο Αθλητικό μουσείο η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην εκδήλωση προβλήθηκαν διάφορα βιντεάκια με τους αθλητές μας, βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές για την προσπάθεια τους την περίοδο 2011-2012, ενώ τέλος μοιράστηκαν πολλά δώρα μέσω της λαχειοφόρου αγοράς. Αυτά ήταν τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Βραβεύσεις Κολυμβητικού!

Στο Κίεβο ο Κιτσούλης!

                                                         Για το Κίεβο της Ουκρανίας και την Πολυεθνή συνάντηση Εφήβων-Κορασίδων(6,7 Απρλίου) αναχωρεί σήμερα με την Εθνική ομάδα ο κολυμβητής μας Χρήστος Κιτσούλης.Στους αγώνες συμμετέχουν 13 χώρες (ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ) και το επίπεδο των αγώνων αναμένεται να είναι πολύ υψηλό.

Διαβάστε περισσότερα: Στο Κίεβο ο Κιτσούλης!

Σημαιοφόρος ο Κιτσούλης!

                                                                                   Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Κιτσούλης στην Πολυεθνή συνάντηση Εφήβων/Κορασίδων στο Κίεβο της Ουκρανίας.Ο κολυμβητής μας αγωνίστηκε στα 50μ πρόσθιο και κατέλαβε την 7η θέση με χρόνο 30.79 και εκτός συναγωνισμού στα 100μ πρόσθιο με 1.07.75.

Διαβάστε περισσότερα: Σημαιοφόρος ο Κιτσούλης!

Η εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος

Η καθιερωμένη εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα: Η εκδήλωση του κολυμβητικού τμήματος