Το καλό κρασί είναι πάντα καλό κρασί

Με ένα μετάλλιο και τρεις ακόμα τελικούς ξεκίνησε η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα 1-3 Μαρτίου.

 Μεγάλοι πρωταγωνιστές της 1ης μέρας ήταν ο Χαράλαμπος Γεωργίου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 πεταλούδα και επανήλθε στους κορυφαίους Έλληνες πεταλουδίστες μετά από ένα χρόνο αποχής από τις πισίνες λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα: Το καλό κρασί είναι πάντα καλό κρασί

Τα καλύτερα έρχονται...

                                     

     Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσαν οι μεγαλύτεροι κολυμβητές-τριες της ομάδας στο Χειμερινό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθει 22-24/2 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με μεγάλη διάθεση και πάθος και κατέκτησαν 4 χρυσά,3 αργυρά και 1 χάλκινο κάνοντας αρκετά σημαντικά ατομικά ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα έρχονται...

Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος (μέρος 2ο)

Οι καλές επιδόσεις συνεχίζονται στο Χειμερινών πρωτάθλημα κατηγοριών Β.Ελλάδος για την ομάδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος (μέρος 2ο)

Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος (μέρος 3ο)

Το Χειμερινό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων ΑΒ έφτασε στο τέλος του σήμερα το πρωί, βρίσκοντας την ομάδα μας με πολλές επιτυχίες και ακόμα περισσότερα χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα: Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος (μέρος 3ο)

Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας, οι οποίοι ανήκουν στις κατηγορίες Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α-Β (γεννημένοι 1999 & 2000), συμμετέχουν από σήμερα στο Χειμερινό πρωτάθλημα Κατηγοριών Βορείου Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β.Ελλάδος