Ο Εθνικός μας Χρήστος!!!

                                              Το εθνόσημο στο στήθος θα φορέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Χρήστος Κιτσούλης. Μετά την περσινή του συμμετοχή στην Πολυεθνή συνάντηση της Κέρκυρας φέτος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Πολυεθνή συνάντηση που θα διεξαχθεί 6 και 7 Απριλίου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Εθνικός μας Χρήστος!!!

Σε καλό δρόμο τα Προαγωνιστικά!!!

                                                       Με 21 μετάλλια στην τροπαιοθήκη τελείωσαν οι Χειμερινοί Αγώνες της προαγωνιστικής κατηγορίας (ηλικίες 9-12 ετών).Η ομάδα μας συμμετείχε με 40 αθλητές στο σύνολο από 10-12 ετών και κατέκτησε 21 μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, από αυτά τα 5 ήταν χρυσά, τα 6 ασημένια, τα 10 χάλκινα και πολλές θέσεις στην πρώτη οκτάδα.Η ομάδα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της με συνθήματα, ζητωκραυγές και χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα: Σε καλό δρόμο τα Προαγωνιστικά!!!

Το καλό κρασί είναι πάντα καλό κρασί

Με ένα μετάλλιο και τρεις ακόμα τελικούς ξεκίνησε η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που διεξάγεται στη Λάρισα 1-3 Μαρτίου.

 Μεγάλοι πρωταγωνιστές της 1ης μέρας ήταν ο Χαράλαμπος Γεωργίου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 πεταλούδα και επανήλθε στους κορυφαίους Έλληνες πεταλουδίστες μετά από ένα χρόνο αποχής από τις πισίνες λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα: Το καλό κρασί είναι πάντα καλό κρασί

Εφτά τελικοί,Ένα μετάλλιο!!!!

                                       Εφτά τελικοί,ένα χάλκινο μετάλλιο και αρκετά ατομικά ρεκόρ ήταν ο απολογισμός στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που τελείωσε σήμερα στην πόλη της Λάρισας.Το μετάλλιο κατέκτησε ο Χαράλαμπος Γεωργίου παίρνοντας την 3η θέση στα 200 πεταλούδα ενώ ο Κιτσούλης Χρήστος συμμετείχε σε 2 τελικούς(50 πρόσθιο,200 μικτή) και η σκυταλοδρομία 4 χ 200 των ανδρών σε ακόμα ένα τελικό όσο αναφορά την 1η μέρα.

Διαβάστε περισσότερα: Εφτά τελικοί,Ένα μετάλλιο!!!!

Τα καλύτερα έρχονται...

                                     

     Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσαν οι μεγαλύτεροι κολυμβητές-τριες της ομάδας στο Χειμερινό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθει 22-24/2 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με μεγάλη διάθεση και πάθος και κατέκτησαν 4 χρυσά,3 αργυρά και 1 χάλκινο κάνοντας αρκετά σημαντικά ατομικά ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα έρχονται...