Παντός τύπου όρια!!!

                                                                         Τα πάντα όλα περιλάμβανε η τακτική Χειμερινή ημερίδα της αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθει 12/13 Ιανουαρίου στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο.Το μενού είχε όριο προεθνικής,όρια κατηγοριών και πολλά ατομικά ρεκόρ για τους κολυμβητές της ομάδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: Παντός τύπου όρια!!!

Το κοπί τη πίτα!!!

                                                                                 Η προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ έκοψαν την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Ιανουαρίου αντίστοιχα την πρωτοχρονιάτικη πίτα.Οι κολυμβητές και οι κολυμβητριες έδωσαν το παρών στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για μια επιτυχημένη αθλητική χρόνια γεμάτη υγεία και χαρά.

Διαβάστε περισσότερα: Το κοπί τη πίτα!!!

Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίς.

 

Χο χο χο χο…… Ο Αι Βασίλης και τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους κολυμβητές των ακαδημιών μας, αφού πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα γυμναστηρίου του κολυμβητικού του ΗΡΑΚΛΗ, στο Κατσάνειο την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίς.

Θετικά δείγματα στην πρεμιέρα οι μικροί !!!

                                       Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δελφίνια του Ηρακλή στους 4ους Πτολεμαίκους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (22-23/12/2012) στην Πτολεμαїδα. Η προαγωνιστικη ομάδα του Ηρακλή έδωσε το παρών στους αγώνες με 42 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος 23 ομάδες από Στέρεα Ελλάδα, την Μακεδονία και από τον νόμο Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα: Θετικά δείγματα στην πρεμιέρα οι μικροί !!!

Άριστα 10' οι ακαδημίες.

                                              Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες από τους μικρούς μας κολυμβητές των ακαδημιών, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην 25αρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Γ.Σ. Ηρακλής, ο Άλμπατρος, ο Πανσερραικός και ο Ν.Α.Σ.Η. Βέροιας.

Διαβάστε περισσότερα: Άριστα 10' οι ακαδημίες.