Θετικά δείγματα στην πρεμιέρα οι μικροί !!!

                                       Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δελφίνια του Ηρακλή στους 4ους Πτολεμαίκους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (22-23/12/2012) στην Πτολεμαїδα. Η προαγωνιστικη ομάδα του Ηρακλή έδωσε το παρών στους αγώνες με 42 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Συνολικά στους αγώνες έλαβαν μέρος 23 ομάδες από Στέρεα Ελλάδα, την Μακεδονία και από τον νόμο Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα: Θετικά δείγματα στην πρεμιέρα οι μικροί !!!

Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίς.

 

Χο χο χο χο…… Ο Αι Βασίλης και τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους κολυμβητές των ακαδημιών μας, αφού πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα γυμναστηρίου του κολυμβητικού του ΗΡΑΚΛΗ, στο Κατσάνειο την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίς.

Ένα μετάλλιο,έξι τελικοί.

                                                       Ένα μετάλλιο και έξι τελικοί ήταν ο απολογισμός της ομάδας μας στο διεθνές meeting ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ'' που διεξήχθει το σαββατοκύριακο στην πόλη μας.Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Χαράλαμπος Γεωργίου στα 200μ πεταλούδα με χρόνο 2.09.50 στον τελικό του αγωνίσματος αλλά στάθηκε άτυχος στα 100μ πεταλούδα και με χρόνο 58.35 περιορίστηκε στην 4η θέση.

Διαβάστε περισσότερα: Ένα μετάλλιο,έξι τελικοί.

Άριστα 10' οι ακαδημίες.

                                              Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες από τους μικρούς μας κολυμβητές των ακαδημιών, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην 25αρα πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Γ.Σ. Ηρακλής, ο Άλμπατρος, ο Πανσερραικός και ο Ν.Α.Σ.Η. Βέροιας.

Διαβάστε περισσότερα: Άριστα 10' οι ακαδημίες.

Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας

Για ακόμα μια χρονιά, οι αθλητές-τριες του Γ.Σ. Ηρακλή καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στις λίστες με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), καθώς και στις λίστες επίλεκτων κολυμβητών. Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Αραμπατζής είναι μέλος της προεθνικής ομάδας λόγω των επιδόσεων που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επιπρόσθετα, επτά από τους αθλητές της ομάδας μας που απαρτίζουν τις μικρές κατηγορίες (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β & προαγωνιστική κατηγορία) έχουν επιλεχθεί ως μέλη του αναπτυξιακού προγράμματος της Κ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: Οι κολυμβητές του Ηρακλή στους επίλεκτους της ομοσπονδίας